A korábban a Lokiban is játszó védőt igazolt a Szeged - RÉSZLETEK - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

A korábban a Lokiban is játszó védőt igazolt a Szeged - RÉSZLETEK

Bíró Ádám - 2020. August 24. Monday 20:34
Hivatalos bejelentés.
Kép forrása: szeged-grosicsakademia.hu
A Szeged közleménye:
 
Az infrastruktúra és a célok  miatt  is könnyen mondott igent Szilvási Péter a Szeged-Csanád Grosics Akadémia hívására. A magyar élvonalban és a német másodosztályban is játszott, Gyirmóton pedig csapatkapitány volt legújabb igazolásunk, akivel a védelem stabilizálódhat. Szilvási Péterrel három éves szerződést kötött klubunk.
 
Szilvási Péter (26) Nyíregyházán született, de már gimnazistaként a Honvéd akadémiájára került, ahol három év után, 18 éves korában a német másodosztályban szereplő Greuter Fürth együtteséhez került, ahol végigjátszott három évet a második csapatban. Németországból Debrecenbe tért vissza, ahol egy félévre kölcsönadták a Mezőkövesdnek. Ekkor jutott fel az NB I-be a Mezőkövesd. A következő állomás Gyirmót volt, ahol másfél éven át minden mérkőzésen pályára lépett és csapatkapitánya is volt a győri klubnak.
 
Egy sérülés vetett véget a sorozatnak, amiből mostanra sikerült felépülnie.
 
Szilvási Péter: „Számomra fontos, hogy igazi futball hangulatban játszhassak és ehhez Szegeden minden adott. Az infrastruktúra, a távlati elképzelések, a klub filozófiája is szimpatikus. Remélem, tudok segíteni, hogy elérjük a közös célokat!”
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!