nb1.hu

A legkevesebb gólt kapó ellen bizonyíthat a Szpari

Nyíregyháza – Igazi rangadó vár az éllovasra.

A hétvégi ellenfél Szeged 2011 eddig jól teljesített a bajnokságban. 11 pontot szerezve a negyedik helyen állnak a tabellán, három alkalommal győztek, kétszer lett döntetlen a végeredmény, kétszer pedig kikaptak, a Csákvár és a Vác tudta őket legyőzni. Jellemzően – a cigándi 7-0-ás sikerüket leszámítva – kevés gól esik a meccseiken, a legkevesebb gólt eddig a Szeged kapta az NB II-ben, azaz a védekezésük stabil. Jagodics Bence, Andorka Péter, Germán Tamás és Mészáros Márk személyében korábbi nyíregyházi labdarúgók is erősítik a csongrádiakat, utóbbi az élmezőnybe várja együttesét.

 

 

– Szerintem ez egy nagyon kiegyensúlyozott liga, bárki bárkit megverhet. Mivel tudjuk hozni ezt a stabil játékot, szerintem ott lehetünk az élmezőnyben. Szerintem nagyon jók a kilátásaink, mert belülről is egyre magabiztosabbnak érzem a csapatot mind támadásban, mind védekezésben – nyilatkozta csapata honlapján Mészáros Márk.

 

A Szpari védekezésére sem lehetett eddig panasz, mindössze egy góllal kapott többet a Nyíregyháza a Szegednél, szám szerint ötöt. A korábbi összeállítás viszont biztosan változni fog hátul, mivel Dvorschák Gábor megsérült.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC