nb1.hu

A listavezetőhöz látogat a Puskás Akadémia

Balmazújváros - A felcsútiak ellen is nyerne a hazai gárda.

Az elmúlt meccseken kisebb gödörbe került Balmazújváros (vereség a Soroksár, döntetlen a Szolnok ellen) a jelenleg ötödik helyezett, de az idény előtt a feljutást megcélzó Puskás Akadémia csapatát fogadja vasárnap hazai pályán az NB2 18. fordulójában. A balmazi másod edző elmondta, hogy idei utolsó bajnokijukon is nyerni szeretnének.

 

A balmazfoci.hu beszélgetett Szergejjel, és a foci mellett a kézilabda is szóba került:

– Kedd este láttalak a Balmazújvárosi KK – MOL-Pick Szeged kézilabda mérkőzésen.

– Igen, a kedd délutáni edzést követően a csapatunk tagjai, a szakmai stábbal együtt, egy közös, „csapatépítő” meccsnézésre vonult át a Kastélykerti Sportcsarnokba. A világ egyik legjobb kézilabdacsapata látogatott Balmazújvárosra, s ezt nem akartuk kihagyni. Tetszett maga a mérkőzés, és az egész este jó hangulatban telt. Különben mi Tomival meg szoktunk nézni itt egy-egy kézimeccset, például, mikor a Veszprém látogat ide. A Szeged is ezt a magas minőséget képviseli.

 

– Szolnokon sokáig az elképzeléseink szerint zajlott a mérkőzés menete, amit a kiállítás megváltoztatott. Te hogyan láttad a találkozót?

– Nagyon jól kezdtük a meccset, és egy szép góllal vezetést is szereztünk. Az első félórában mi irányítottunk, jól, szervezetten futballoztunk. Ezt követően egy kicsit érthetetlenül visszaálltunk, s már teljesen csak a kontrákra játszottunk, de még ekkor sem tudtak helyzetekig eljutni a hazaiak. Ám aztán jött az a butaság, a kiállítás, ami után már teljesen más taktikát kellett alkalmaznunk. A hazaiak egy jogos büntetőből egyenlítettek, s ezen a napon nem is érdemeltünk győzelmet.

– Vasárnap azt az együttest fogadjuk, amelynek legtöbben nem csak a feljutó helyek egyikét, hanem szinte a bajnoki címet is odaadták előre. Ehhez képest egyáltalán nem szerepelnek meggyőzően. Mit vársz a mérkőzéstől?

– Eddig egyetlen meccsünk sem volt könnyű, s ebben most sem lesz változás. Tudjuk, hogy az ellenfelünket nagyon jó játékosok alkotják, ám mi az idei utolsó hazai bajnokinkon is győzni akarunk.

– Videóztatok már a Puskás Akadémiáról?

– Nem, erre majd pénteken kerül sor.

 

A Balmazújváros 33 megszerzett pontjával vezeti a tabellát, de mögött szorosan az egy egység hátrányban lévő Soroksár következik. Ezért is lenne fontos idei utolsó hazai mérkőzésén a győzelem a felcsútiak ellen!

 

A találkozó 16 óra 45 perckor kezdődik vasárnap, a játékvezető Bognár István lesz. 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC