nb1.hu

A Loki egyetlen célja, a Vasas hiányzói, rangadó vár a Szparira – PROGRAM

Hétfőn zárul a játéknap.

 
A 12. forduló következik az NB II-ben. A listavezető DVSC a Dorog ellen próbálja otthon tartani a három pontot. Kondás Elemér masszív csapatnak tartja az ellenfelet.
 
"Masszív csapat a Dorog, ezt korábban is bizonyította már, de egyetlen célunk a minél több pont begyűjtése. Persze minden gárdából készülünk, videózunk, megmutatjuk a játékosoknak, mire kell számítani. A vírus sajnos átír egyes szabályokat és összeállításokat, de minden a pályán dől el. Azzal sem szabad foglalkoznunk, mely csapat milyen pozíciót foglal el a tabellán, hisz bárki tud meglepetést okozni. Itt van például a soroksári bajnoki, amelyet akár meg is nyerhettük volna, de az is benne volt, hogy vereséget szenvedünk. Ezúttal is fontos lesz, hogyan tudunk kijönni a találkozó fordulópontjaiból, de ha jól használjuk ki az előttünk adódó lehetőségeket, itthon tarthatjuk a három pontot. Minél több helyzetet szeretnénk kialakítani és arra törekszünk, hogy nagy százalékban értékesítsük őket" – mondta a dvsc.hu-nak a Loki vezetőedzője.
 
A Vasas jelenleg a 13. helyen áll a táblázaton. Az angyalföldi alakulat az újonc DEAC-ot fogadja. Schindler Szabolcs dolgát az a tény nem könnyíti meg, hogy több játékosára sem számíthat.
 
"Vannak, akik már elkezdtek felépülni a sérüléseikből, javul az állapotuk, de attól még messze vagyunk, hogy a teljes keret a rendelkezésünkre álljon. Ellenünk mindenki célfutballt mutat be, kontrákkal. Éppen emiatt eszközöltünk kisebb változtatást a csapatjátékunkban, ami segíthet megkönnyíteni a helyzetünket. Jobban kell védekeznünk, nem kaphatunk gólt!" – nyilatkozta a Vasas weboldalának Schindler.
 
A játéknap rangadóján a második Budaörs az ötödik Nyíregyházával találkozik. Gálhidi György úgy véli, a budaörsiek főleg csapatként erősek.
 
"Feltérképeztük a Budaörsöt. A második helyen állnak a bajnokságban, egy támadó szellemű, gólratörő játékot játszanak, különösebb klasszis labdarúgók nélkül, de mint csapat nagyon erősek. Nekünk múlt szombaton a Kisvárda elleni edzőmérkőzés jól sikerült, igyekszünk abból kiindulni, de hogy milyenek lesznek a pályakörülmények, az kérdéses, nem tudjuk mennyire lehet majd rajta futballozni. Fontos, hogy a védekezésünk stabil legyen végig" – mutatott rá a Szpari mestere.
 
A forduló egyébként hétfőn zárul, ekkor a Haladás a Győrt látja vendégül.
 
A 12. FORDULÓ PROGRAMJA:
 
14.30: BFC Siófok–Soroksár SC 
14.30: Budaörs–Nyíregyháza Spartacus FC, Tatabánya
14.30: Szentlőrinc–Kolorcity Kazincbarcika SC, Kozármisleny
17.00: Vasas FC–DEAC 
17.00: Szeged-Csanád Grosics Akadémia–FC Ajka 
17.00: Gyirmót FC Győr–Kaposvári Rákóczi FC
17.00: Szolnoki MÁV FC–Pécsi MFC 
17.00: Aqvital FC Csákvár–Békéscsaba 1912 Előre 
20.00: Debreceni VSC–Dorogi FC
 
A Haladás-ETO FC Győr meccs hétfőn 20 órakor kezdődik. 
 
A tabella a linkre kattintva érhető el

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC