nb1.hu

A Magyar Kupa miatt változik a program

Egy nappal módosul a bajnoki időpontja.

Az Ajka a Magyar Kupában az Újpestet fogadja október 29-én. A sorozatban már a 32 közé jutás lesz a tét. Az összecsapást az M4 Sport élőben közvetíti. A dátumnak köszönhetően módosul a Veszprém megyeiek Szolnok elleni mérkőzésének kezdési időpontja. Az ajkaiak a következő közleményt adták ki a módosítással kapcsolatban:
 
"Az MLSZ Versenybizottsága az F.C. Ajka Kft. – Újpest 1885 Futball Kft. Férfi felnőtt nagypályás labdarúgó Magyar Kupa mérkőzést – mivel TV a mérkőzést közvetítésre jelölte ki – 2019. október 29-én ( kedd ) 18.30 órára tűzte ki. A hatályos Labdarúgás Versenyszabályzat 22.§ (1)
 
g) pontja alapján a bajnokságban vagy kupában résztvevő sportszervezetek a bajnoki- vagy kupamérkőzésük napját követő harmadik napon kötelezhetőek tétmérkőzés lejátszásra.
A fentiek alapján az MLSZ Versenybizottságának a 2019. október 27-én ( vasárnap ) 17.00 órára kisorsolt Szolnoki MÁV FC Kft. – F.C. Ajka Kft. Merkantil Bank Liga NB II. osztályú Férfi Felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság bajnoki mérkőzés kezdési időpontját módosítani kellett.
 
Új időpont: 
 
2019.10.26. (szombat) 17.00"
 
Az Ajka jelenleg a 11. helyen áll a táblázaton. A gárda újoncként vágott neki az NB II-nek. 10 mérkőzés alatt 12 pontot szerzett az együttes. 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC