nb1.hu

A másodikat már megnyerte az új csapatot építő – videó

Kezd összeállni a gárda.

 

A Puskás Akadémia elleni vereséget követően második felkészülési mérkőzését játszotta az Aqvital Csákvár. Az új igazolások által szinte teljesen friss csapatot építő klub a szlovák másodosztályú Komarnót verte 2-1-re. Íme, a csákváriak beszámolója:

 

"FC Komarno-Aqvital FC Csákvár 1-2 (0-0)

Komarno, 200 néző

Aqvital: Hermány – Csató, Albert I., Tányéros – Major, Mészáros, Kocsis B., Sándor Gy., Deutsch L. – Sejben, Baracskai.

Csereként pályára lépett: Markek, Sipos, Mim, Galambos, Nándori, Pratsler, Kiprich D., Varga Zs. Edző: Visinka Ede.

65. perc: Szöglet utána a hazaiak kapusa csak kiütni tudta a labdát, érkezett Galambos Ádám és 17 méterről, kapásból, jobbal kilőtte a bal sarkot, 0-1.

75. perc: Pratsler ügyesen ment el a bal oldalon, pontosan gurított középre, ahol érkezett Mim Gergely és 10 méterről higgadtan a hálóba helyezett, 0-2.

77. perc: Egy mélységi indítással kilépett a hazaiak szélsője a jobb oldalon, ügyesen gurított a középen egyedül érkező társ elé, aki 8 méterről nem hibázta el a ziccert, 1-2.

 

A rekkenő hőségben lejátszott  találkozón végig a mi akaratunk érvényesült és a látottak alapján megérdemelten nyertünk. Ezen a találkozón mutatkozott – ráadásul győztes gólt szerezve – csapatunkban a közelmúltban a Puskás Akadémiától érkezett Mim Gergely, illetve a 16 éves, saját nevelésű Varga Zsombor."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC