nb1.hu

A NB II-es klub megkereste, 16 év után elhagyta NB I-es csapatát

Budapest – Az új szerzemény hároméves szerződést kötött.

Tizenhat év után távozik az MTK kapusa, Hegedüs Lajos hároméves szerződést kötött az NB II-es Puskás Akadémiával. A Puskás Akadémia FC megkeresése után a kapus az MTK Budapestnek elmondta, hogy egyesületet szeretne váltani.

 

 

„Tizenhat évet töltöttem itt, ebből az utolsó hatot profiként. Nagyon sokat köszönhetek a klubnak, az MTK-ban lett belőlem igazi kapus.Sok barátságot kötöttem, születtek életre szólóak is. Hiányozni fognak a társak, az edzők, a falak, a mosolyok, a mozdulatok. Az élet azonban ilyen, menni kell tovább! Sok sikert az MTK Budapestnek, a játékosoknak, a szakmai stábnak, Ciki bácsinak! A szurkolóknak pedig azt kívánom, hogy töltsenek el fejelhetetlen perceket, órákat az Új Hidegkuti Nándor Stadionban! Remélem, hogy még találkozunk...” – búcsúzott a kék-fehér klub honlapján Hegedüs.

 

Az 1987. december 19-én született Hegedüs Lajos 2000-ben csatlakozott az MTK-hoz. Amióta – 2010-ben – profi szerződést kötött, 149 mérkőzésen jutott szóhoz, ezek közül mindössze egyszer cserélték be, a többi találkozón a kezdőcsapat tagja volt. A kölcsönben a Siófok és a PMFC együttesében is megfordult, 192 centiméter magas hálóőr a 2015/16-os szezon minden mérkőzésén végig a pályán volt, ahogy az idei pontvadászat hét fordulójában is az ő nevével kezdődött az összeállítás.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC