A Nyíregyháza rossz, a Csákvár pedig jó hírekről számolt be - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

A Nyíregyháza rossz, a Csákvár pedig jó hírekről számolt be

NB2.hu - 2022. November 23. Wednesday 18:14
Hivatalos bejelentések.
Kép forrása: nyiregyhazaspartacus.hu
A Nyíregyháza közleménye:
 
"Paku Roland számára igazi rémálom ez az ősz. Még nyáron derült ki, hogy sérülése miatt meg kell operálni, és úgy tűnt, szépen gyógyul. Elkezdődött a futás, fokozatosan terhelték a lábát a rehabilitáció után, de sajnos nem jól reagált a térde, fájdalmat is érzett, így újabb vizsgálatokra volt szükség. 
 
- Bár az operáció jól sikerült, anatómiai okokból a patella nem jó irányba, kicsit oldalra mozgott, így futásnál kattogott, és fájt is. Sajnos így újra kés alá kellett feküdnöm, Majzik doktor operált meg Budaörsön, és már itthon gyógyulhatok. Most egy rögzítő van a lábamon hat hétig, remélem a kontroll utána mindent rendben mutat majd. Januárban kezdhetem így a rehabilitációt, és onnantól haladhatunk lépésről lépésre - mondta Paku Roland. 
 
A középpályás már túl van a kezdeti sokkon, és bár most megint távolinak tűnik a visszatérés, már előre tekint. 
 
- Ez nem az én szezonom, de úgy vagyok vele, ettől már csak jobb jöhet. 2023. viszont az én évem lesz - tette hozzá a középpályás."
 
A Csákvár bejelentése:
 
"Hétfőtől a vasárnap folytatódó bajnokságra készül csapatunk. A 18. fordulóban a Nyíregyháza otthonában vendégeskednek Tóth Balázs tanítványai.
 
A múlt héten ugyan többen is hiányoztak az edzésekről, illetve a felkészülési mérkőzésről, ám mára teljessé vált a keret. Alaxai Áron – egészségesen – visszatért az U21-es válogatott törökországi túrájáról és azonnal bekapcsolódott a közös munkába. A legutóbbi, szegedi bajnokit betegség miatt kihagyó Auerbach Martin meggyógyult, immár Hegedűs Ferenc kapusedző irányításával próbálja minél hamarabb utolérni magát. A siófoki felkészülési meccsen kisebb sérülés miatt nem lépett pályára Hornyák Marcell, ám ő is felépült és már teljes intenzitással edz."
 
A Nyíregyháza jelenleg a 12. helyen áll az NB II-ben, a csákváriak pedig a hetedik pozíciót foglalják el. Érdekesség, hogy a Szpari vasárnap pont a csákváriakat látja vendégül. 
 
 
 
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!