nb1.hu

A PMFC az NB II-ben? A Kozármisleny reagált

Kozármisleny – A tulajdonos szerint az NB II feltételeinek megteremtésén dolgoznak.

Mint arról hírt adtunk, felmerült, hogy a PMFC nem a "területi bajnokságban", hanem a Kozármisleny jogán a másodosztályban szerepelhet ősztől. Nos, a mislenyi gárda közleményben reagált az információkra, amelyet változtatás nélkül közlünk.

 

„Szeretnék röviden reagálni arra a félretájékoztatásra, ami a napokban a helyi médiákból szokás szerint ellenőrizetlenül folyik.

 

Az újságnak általam elmondottak teljesen világosak, mivel még nem kellett nevezni, és mivel még (akkor) nem voltak megállapodásaink a játékosok egy részével, még egyáltalán nem kijelenthető, hogy az NB II-ben tudunk indulni. Ennyi a tárgyilagos rész, nem több.

 

Az a félreinformáló közlemény – nevezzük inkább tömör sületlenségnek -, amit a szerkesztő hozzákölt, sejtet, nem a mi jóváhagyásunkkal került ki és szokás szerint ezt a többi média tényként veszi át.

 

Egyrészt ha a Kozármisleny mégsem indulna az NB II-ben, attól még a Pécsnek semmilyen joga nem lenne erre, ráadásul ennek nincsenek is meg a jogszabályi feltételei, másrészt egyelőre mi az NB II feltételeinek megteremtésén dolgozunk.

 

Szomorú hogy a sporthírek évek óta csak a pletykáról szólva bulvárosodnak.

 

Nem kívánok egy ilyen méltatlan bulvárhírről többet beszélni, egy hónap múlva lesz a nevezés, és tény, hogy nagyon nehéz feltételei vannak a magasabb osztálynak, de jelenleg ezen dolgozunk.

 

Feleki Attila

HR-Rent Kozármisleny klubtulajdonosa

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC