nb1.hu

A Puskás Akadémia játékosa bejelentkezett a Puskás-díjra?

Felcsút – Szakály Péter a félpályáról ívelt a kapuba.

A Merkantil Bank Liga NB II 29. fordulójának rangadóján a Puskás Akadémia magabiztos játékkal, 4-1-re legyőzte a Vácot. A mérkőzés Szakály Péter megmozdulásáról marad emlékezetes, ugyanis a Loki korábbi kapitánya az 51. percben a félpályáról ívelt a kijjebb helyezkedő Szentpéteri Viktor kapujába.

 

PUSKÁS-DÍJAS TALÁLAT

 

„Pályafutásom legnagyobb gólját szereztem – mondta Szakály Péter, a Puskás Akadémia középpályása. – Néhány évvel ezelőtt Debrecenben a Kecskemét elleni meccsen volt már hasonló próbálkozásom, de akkor a labda centikkel a kapufa mellett hagyta el a játékteret. A jó rúgótechnika mellett azért szerencse is kellett a találathoz, igaz, nem volt titok előttünk, hogy Szentpéteri Viktor gyakran kilép a kapujából. A legfontosabb persze az, hogy nyertünk, és megőriztük vezető pozíciónkat a tabellán.” 

 

A Vác FC kapusa, 37 éves Szentpéteri Viktor nem először kapott ilyen gólt pályafutása alatt.

 

„Azt vallottam, hogy együtt kell élni a játékkal, ezért sokszor fordul elő, hogy kint állok a kapumból, amikor a mezőnyben zajlik a játék – mondta a gól után Szentpéteri Viktor. – Egyébként arra számítottam, hogy Szakály Péter a védők mögé, középre íveli be a labdát, de sajnos rosszul hittem. Mégis inkább kapjak egy ilyen gólt akár minden szezonban, de tíz-tizenöt hasonló szituációt oldjak meg, és azzal segítsem a csapatot.”

 

GÓLPARÁDÉ

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC