nb1.hu

A Puskás védője három percre elvesztette az eszméletét

Felcsút – A szolnoki Rokszin Ádám a kórházban kért elnézést.

 

Ahogy azt korábban jeleztük, Hegedűs Jánost, a Puskás Akadémia télen szerződtetett belső védőjét a Szolnok elleni mérkőzés 78. percében le kellett cserélni, miután egy fejpárbaj után a hazaiak játékosa, Rokszin Ádám lekönyökölte.

 

Horror sérülést szenvedett a Puskás téli szerzeménye – NB2.hu

A CT-vizsgálat az orrcsont darabos törését, a járomcsont külső lemezének benyomatát, valamint agyrázkódást állapított meg, ezért a fiatal játékosnak negyvennyolc órás megfigyelésre a kórházban kell maradnia.

 

A találkozó után Pintér Attila, a Puskás Akadémia edzője számon kérte a játékvezetőt, amiért nem adott azonnal piros lapot a szolnoki játékosnak.

 

„Gratulálok a szolnokiaknak a győzelemhez, ugyanakkor a saját játékosaimat sem tudom hibáztatni, nagyot küzdöttek, mindent megtettek a győzelemért. Egy kapura lövéssel kikaptunk, pedig nekünk volt öt-hat helyzetünk. Nem értem, miért az edzőnek kell szólnia, hogy a szándékos, sérülést okozó könyöklés egyből piros lapot ér” – mondta Pintér Attila a Puskás Akadémia honlapjának.

 

 

Hegedűs Jánost időközben meglátogatta a Rokszin Ádám a kórházban. A fiatal védő csakfoci.hu-nak elmondta, nem neheztel a szolnoki játékosra.  

 

„Szerencsére már jobban vagyok, igaz három óránál többet nem tudtam aludni az éjjel, azt is fájdalomcsillapítóval. Még egy napot a szolnoki kórházban kell töltenem, azt mondták az orvosok, hogy az első 48 óra kritikus. Most szerencsére már nem szédülök csak a fejem és az orrom fáj. Nem mozdult el a csont az orromban, így műtétre nem lesz szükség. Az esetre egyáltalán nem emlékszem, mivel három percre elvesztettem az eszméletem. Az utolsó emlékem, hogy ugrom fel fejelni, a következő pedig az, hogy tesznek fel a hordágyra – mondta Hegedűs János. – A Puskás Akadémia szakmai stábja azonnal bejött meglátogatni, a szolnokiaktól Dedics Alex járt nálam, aki régi jóbarátom. Rokszin Ádám ma délelőtt keresett meg, bocsánatot kért és elmondta, hogy nem szándékosan tette. Elhiszem neki, nincs bennem harag. Remélem, holnap tényleg hazaengednek és a következő fordulóban már pályára léphetek.”

 

 

Rokszin Ádám, a Szolnok játékosa elmondta, hogy a lefújás után nem tudott örülni a bravúros győzelemnek.

 

„Előre rúgtak egy labdát, ami bepattant közém és Hegedűs Jani közé. Mindketten felugrottunk, a saját magam védelmének érdekében kiraktam a könyököm, de nem tettem ütőmozdulatot.  Természetesen nem az volt a célom, hogy sérülést okozzak, csak magamat védtem. Először nem is éreztem, hogy megütöttem, ahogy a labdát kerestem, láttam, hogy az ellenfelem a földön maradt. Nem tartom magam egyáltalán durva játékosnak. Épp most voltam bent Janinál a kórházban, mindenképp szerettem volna meglátogatni és bocsánatot kérni tőle. A meccs után a győzelem ellenére nem voltam felhőtlenül boldog, és nem a kiállítás miatt, hanem azért, mert sérülést okoztam.

Bacsa fegyelmezetlensége miatt elégedetlen a szakvezető – NB2.hu

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC