nb1.hu

A Siófok szoros meccset játszott fővárosban

Budapest – Souleymane Diarra góljára Elek Bence válaszolt.

Felkészülési mérkőzés

 

Újpest FC-Siófok 1-1

Gólszerők.: Diarra (63.) ill. Elek (70.)

 

Újpest FC: Kovács Z. – Nagy G. (Szűcs), Heris (Knap), Pávkovics, Mohl – Windecker (Virág), Diallo (Németh G.), Andrics, Balázs (Diarra), Balogh B., (Gere) – Lázok (Perovic).

BFC Siófok: Filipánics – Szilágyi, Szalai, Berde, Czingráber – Nagy D., Gál (Elek), Petneházi, Berki (Gréczi), Pendl – Kozma (Kovács D.).

 

Az Újpest FC szombat délelőtt az NB II-es Siófok ellen lépett pályára felkészülési mérkőzésen. A lila-fehérek már a mérkőzés elején megszerezhették volna a vezetést, de Andrics lesről talált a kapuba. Nem sokkal később Balogh Balázs kísérletezett távolról, de nem járt sikerrel. Fél óra elteltével a Siófok veszélyeztetett, egy szép akció végén Gál lőtt mellé 17 méterről. A félidő hajrájában ismét Andrics került helyzetbe, de Lázok beadása után közelről fölé bólintott.

 

A fordulás után az Újpest fokozta a tempót és a 63. percben megszerezte a vezetést, miután Diarra cselezte be magát a 16-oson belülre, és szép gólt lőtt a kapu bal alsó sarkába (1-0). Nem sokkal később növelhették volna előnyüket a lila-fehérek, de Andric passza után Perovic lőtt 8 méterről, de a kifutó kapust találta el. A 70. percben egyenlített a Siófok. Nagy jobb oldali beadása után Elek kanalazott bele Gréczi 16 méteres lövésébe, Kovács tehetetlen volt (1-1). Az utolsó húsz percben komoly helyzet egy csapat előtt sem adódott, így maradt a döntetlen

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC