nb1.hu

A Siófoktól igazolt a Győr, változások lesznek a Szparinál

Hivatalos bejelentések.

A Siófok bejelentése:
 
"Távozik klubunktól Mihalecz István sportigazgató, aki több mint 7 évet dolgozott összesen a BFC Siófoknál: István Győrben fog hasonló szerepkörben tevékenykedni.
 
„Az elmúlt hetekben folytatott hosszas megbeszélések után elfogadtam az ETO FC Győr Sportigazgatói felkérését. Köszönöm Nemes Ferenc tulajdonos Úrnak, hogy élő szerződésem ellenére elengedett.  Kettő részletben 7,5 évet töltöttem el a klubnál, második sportigazgatói időszakom 4,5 évig tartott, időszakos edzői feladatokkal fűszerezve. 2020-ig volt egy folyamatos fejlődés, 5.helyen állt a csapat a tabellán amikor a koronavírus miatt félbeszakadt a bajnokság, majd ott álltunk 2020 nyarán 2-3 szerződtetett játékossal, innen koncepciót váltva több fiatal játékosnak teret adva állt fel a klub és végzett 5.helyen ebben az évben a bajnokságban. Nemes Ferenc és György Tamás nem kevés energiát és anyagi forrásokat áldozott az utóbbi években a csapatra, az, hogy ebben az osztályban szerepel a klub, és ilyen előkelő helyen végzett a csapat, ebben az ő érdemük elsődleges. Fontos láncszem a klubban, akik már kisebb-nagyobb megszakításokkal évtizedet eltöltöttek itt, Bíró Gabi, Biró Imi, Borza Attila, Illés Janos, de mondhatnám Horváth Marci és Mirákovics Olga nevét is, akik miatt kialakult ez a  hamisíthatatlan családias hangulat az egyesületben. A  játékosokkal sok érzelmi liftezést értünk meg az elmúlt években, de természetesen csak a jóra emlékszem. Sok sikert a csapatnak! Hajrá Siófok!” – írta búcsúzó soraiban volt sportigazgatónk.
 
Sok sikert és minden jót kívánunk Istvánnak mind a magánéletében, mind a sportvezetői karrierje során, és köszönetet mondunk a klubnál végzett munkájáért!"
 
A Győr közleménye:
 
"Június 1-től csatlakozik az ETO-családhoz Mihalecz István, aki Hannich Péter távozása után, sportigazgatóként segíti a jövőben a klubot. Munkájához ezúton is sok sikert kívánunk!
 
A klub tulajdonosai úgy döntöttek, nem élnek a plusz egy éves opcióval Hannich Péter szerződésében, így távozik sportigazgatói székből, helyét Mihalecz István veszi át. Hannich Péternek köszönjük az ETO-ért végzett kemény munkáját, jó egészséget és sok sikert kívánunk neki leendő munkáihoz!
 
Mihalecz István UEFA „PRO” és UEFA „A Youth” licencel rendelkezik, a felnőtt és az utánpótlás-labdarúgásban egyaránt otthonosan mozog. A 48 éves sportszakember évekig volt a ZTE FC utánpótlás szakág vezetője, majd a felnőtt futball felé tartott az útja, a Kozármisleny, a Hévíz, a Siófok és az Ajka csapatait irányította. 2014-2015-ben az MLSZ szövetségi edzőjeként dolgozott az U15, U16 és U17-es korosztályos válogatottak mellett, majd ismét visszatért a ZTE FC kötelékeibe.  
 
2017-től egészen mostanáig Mihalecz István volt a BFC Siófok sportigazgatója, emellett 2017-2018 között a Vasas Kubala Akadémia szakmai vezetői pozícióját is betöltötte. Siófoki évei alatt sportigazgatói teendői mellett, több periódusban, vezetőedzőként is irányította az NB II-es csapatot."
 
A Nyíregyháza híre:
 
"Szerdán 10 órától sajtótájékoztatót tart a Nyíregyháza Spartacus, ahol a játékoskeretet érintő döntéseket is bejelent a klub vezetése. A sajtótájékoztató a tervek szerint a csapat Facebook oldalán élőben látható majd."
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC