A Soroksár egyenrangú partnere volt a Mezőkövesdnek - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

A Soroksár egyenrangú partnere volt a Mezőkövesdnek

Göbölyös András - 2016. October 09. Sunday 08:53
Mezőkövesd – Gyepes, Bajzát és Holczer is felmentést kapott.
Kép forrása: mezőkövesdzsory.hu

Szombat délután a Soroksár az NB I-es Mezőkövesd ellen játszott felkészülési mérkőzést. Már a hétközi edzéseken eldőlt, hogy a szombati találkozón elsősorban azok a játékosok kapnak nagyobb terhelést, akik az utóbbi időben kevesebbet szerepeltek a bajnoki összecsapásokon.

 

– Gyepes Gábor, Bajzát Péter és Holczer Ádám felmentést kapott a borsodi összecsapás alól, valamint a sérüléssel bajlódó Csilus Ádám és Valncsik Dávid sem lépett pályára – mondta Szűcs Mihály klubigazgató – Rajtuk kívül viszont mindenkinek lehetőséget adott a bizonyításra Lucsánszky Tamás vezetőedző.

 

Felkészülési mérkőzés

Mezőkövesd Zsóry – Soroksár 2-1 (1-0)

 

Mezőkövesd: Tujvel (Dombó, 84) – Vági (Pauljevics, 48), Hudák (Fótyik, 77), Szeles (Polényi, 77), Gohér (Baracskai, 75), Mevoungou (Frőhlich, 79), Egerszegi (Hegedűs, 60), Strestík (Tóth, 75), Molnár (Orosz, 60), Diallo (Kink, 53), Nicorec (Sós, 46). Vezetőedző: Pintér Attila

Soroksár: Palásthy D. (Bartos, 46) – Fülöp, Gengeliczki, Lorentz, Silye, Peszmeg (Sándor, 60), Papp, Huszák (Haris, 32), Koós (Csillag, 60), Szilágyi (Lovrencsics B., 67), Gárdos (Mihály, 67). Vezetőedző: Lucsánszky Tamás

Gólszerzők: Gohér (2.), Sós (74.) ill. Haris (80.)

 

 

Gyorsan vezetést szerzett a Mezőkövesd az NB II-es Soroksár ellen. Strestík egy szabadrúgást ívelt a 16-oson belülre, majd Gohér Gergő bólintott a kapu bal oldalába (1-0). Az első negyedóra végén Diallonak volt két helyzete, az elsőt nagyon fölé lőtte, a másodikat viszont Palásthy védte, a csatár egy saját térfélről indult kontrát fejezett be. A játékrész krónikájához tartozik még Huszák sérülése.

 

A második félidő elején a soroksáriak kerültek helyzetbe, Fülöp jobb oldalról érkező beadására érkezett Gárdos, majd a kipattanóra Szilágyi, de mindkettő kimaradt. Az esetnél viszont az ütközés miatt lent maradt Vági, akit végül lecserélt Pintér Attila. Aktív volt Mezőkövesd baloldala, az 51. percben Sós beadásáról ketten hajszállal maradtak le középen, majd Kink hasonló beadásra érkezett picit Molnár mögé. A 63. percben Gohér lövése ment el keresztbe a kapu előtt.

 

A vendégeknek a második félidő második felében voltak komoly lehetőségeik a gólszerzésre. A 74. percben Sándor 25 méteres lövése csattant a felső lécen, erre válaszként kisvártatva Sós Bence szerzett gólt, jól lépett ki a védők közt, és lőtt a hosszú sarokba. A 76. minutumban Szeles indította Sóst, aki az üresen érkező Kinkhez passzolt, támadónk viszont rosszul találta el a labdát. A 80. percben Polényit szerelte Lovrencsics, aki elfutott a balszélen, középre adott labdájára két védő és Haris érkezett, az ide-oda pattogó labda a hálóba került. Pár perccel a vége előtt még Mihály fejelte a labdát a felső lécre Papp beadásából, majd még Dombónak kellett védenie Haris lövését – írja a mezokovesdzsory.hu a mérkőzés beszámolójában.

 

Pintér Attila (Mezőkövesd): – Nagyon jó iramú, hasznos mérkőzést tudtunk játszani. Minden szempontból hasznos volt, mert legalább így látom, hogy a cserék milyen formában vannak és kik azok, akikre lehet számítani. Azt látni kell, hogy voltak olyan teljesítmények, amelyek nem segítették a csapat játékát. Összességében a kezdőcsapat rendben volt, sokat birtokoltuk a labdát és ebből kell még jobban profitálnunk.

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!