nb1.hu

A Soroksár meglepte a Mezőkövesdet, Pintér vállalja a felelősséget

Mezőkövesd – Pintér Attila: „Hetek óta nem tudom felkészíteni játékosaimat arra, hogy a játékvezetés ellen mit kell tenni.”

A feljutásra pályázó borsodi csapat korábbi játékosa, Bajzát Péter góljával szerezte meg a három pontot a Soroksár Mezőkövesden.

 

Kevéssé sikerült eseménydúsra az első félidő a Soroksár elleni mérkőzésen. A vendégek inkább a védekezésre összpontosítottak, így a mieink jobbára távoli lövésekkel próbálkoztak. A hajrá viszont megélénkült, előbb Molnár vitte be a labdát a 16-oson belülre, ahol csel közben megállították a vendég védők, s támadónk elesett, de műesésért sárga lapot kapott. A 43. percben egy bal oldalról érkező beadást Fótyik az alapvonalon túlra fejelt,  bár érkezett Dombó is. A szöglet viszont meghozta a vendégek találatát, Hegedűs akrobatikus mozdulattal igyekezett felszabadítani, de nem sikerült, a vendégek lövése kipattant Dombóról, Bajzát pedig bevágta. A gólt les előzte meg, de érvényesnek ítélték a találatot – számolt be a Mezőkövesd honlapja.

 

A második játékrész elején egy védelmi hiba után megint Bajzát került helyzetbe, de lőni végül nem tudott. A kiharcolt szöglet után majdnem ismét gólt szerzett a Soroksár. A folytatásban nyomott csapatunk, de a soroksári kontrák veszélyesek voltak. Az első félidő végén nem intő partjelző sorra lesen állította meg játékosainkat. Részünkről leginkább a becserélt Orosz veszélyeztetett, két lövését is hárította Holczer. A túloldalon Dombónak is voltak bravúrjai, szabadrúgás, szöglet után is góltól mentette meg a csapatot. A vendég csapat igyekezett tartani az eredményt, s játszani is kicsit az idővel, így öt perc volt a hosszabbítás, de ez is csak egy-egy helyzetet hozott, gólt azonban nem. A Kisvárda győzött, míg a Zalaegerszeg kikapott, így a negyedik helyről várjuk a folytatást, de pontszámban már a Balmazújváros is utolért bennünket.

 

 

Mezőkövesd Zsóry FC – Soroksár SC 0-1 (0-1)

Gólszerző: Bajzát (43.)

 

Mezőkövesd, 1800 néző, Vezette: Takács János (Horváth R., Szilágyi N.)

Mezőkövesd Zsóry: Dombó – Fótyik (Sós B. 80.), Szeles, Tóth B., Heffler, Dvorschák (Rácz 84.), Szatmári, Hegedűs, Tajthy (Orosz 57.), Vági, Molnár. Vezetődző: Pintér Attila

Soroksár: Holczer – Valencsik, Gengeliczki, Gohér, Bajzát (Mihály D. 89.), Peszmeg, Gárdos, Gyepes, Sándor (Huszák T. 46.), Pál A. (Csilus 60.), Eördögh. Vezetőedző: Lucsánszky Tamás

 

Pintér Attila (Mezőkövesd): – Enyém minden felelősség. Hetek óta nem tudom felkészíteni játékosaimat arra, hogy a játékvezetés ellen mit kell tenni. Lesgólt kaptunk, száz százalékos tizenegyest nem adtak meg nekünk, így nagyon nehéz nyerni. A játékosok mindent megtettek a fordításért.

 

Lucsánszky Tamás (Soroksár): – Mindkét félidőben mondhatni csak a védekezésre koncentráltunk és sikerült gólt rúgni. A felkészült védekezésünknek köszönhetően elvittük a három pontot.

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC