nb1.hu

A Szolnok vezetőedzője szerint Sopronban nagyon lejtett a hazai pálya

Sopron – Supka Attila a siker ellenére nem volt mindennel elégedett.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Sopron hazai környezetben győzte le a Szolnok együttesét az NB II 4. fordulójában. A hazaiaknak ez volt sorozatban a harmadik sikerük, amellyel a tabella élére ugrottak. Az SVSE szakmai igazgatója, Supka Attila ennek ellenére nem volt maradéktalanul elégedett, de a vendégek mesterének is volt oka panaszkodni – derült ki a svse.hu-nak adott nyilatkozatokból.

 

 

Edzői értékelések:

 

Supka Attila (Sopron): – Magabiztosan nyertünk, mert a második félidőben feljavultunk, igaz további gólokat kellett volna szereznünk. A helyzetkihasználásunkon még javítani kell.

 

Balogh Pál (Szolnok):– Visszafogottan kezdtük a mérkőzést, de szerencsére idejében észhez tértünk. A második félidőt ismét gyengébben kezdtünk, de egy tizenegyestől megfosztott minket a játékvezető. A hazai pálya nagyon lejtett.

 

 

 

 

NB II, 4. forduló

 

Swietelsky-Soproni VSE–Szolnoki MÁV FC 2–1 (1–1)

G.: Kapacina V. (19., 63.), ill, Olasz D. (24.)

 

Swietelsky-Soproni VSE: Gelei V. – Tóth D., Sifter, Kovács G., Szabó L. – Nagy P., Kapacina V., Soós B. (Garda, 34.), Gyürki (Erdélyi, 74.) – Horváth P. (Eszlátyi, 34.), Batizi-Pócsi. Szakmai igazgató: Supka Attila

 

Szolnoki MÁV FC:Molnár-Farkas – Hajba (Tóth B., 78.), Balogh M., Papp Sz., Magyar – Csirmaz (Tóth L., 64.), Kovács O. (Berdó, 83.), Kenderes, Török M. – Pintér N., Olasz D. Vezetőedző: Balogh Pál

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC