nb1.hu

A Szpari leváltott edzője az új munkájáról is beszélt

Emlékezetes őszön van túl.

Mint ismert, Lengyel Rolandnak és Ambrusz Árpádnak megköszönték a munkáját, a helyüket Sándor István és Gálhidi György vette át. Lengyel a Szeged ellen irányította először a nyíregyháziakat a Szeged ellen, azt a meccset meg is tudták nyerni, majd további 5 diadal következett. Jelenleg a 8. helyen áll a másodosztály tabelláján a Szpari, 11 győzelemmel, 2 döntetlennel és 14 vereséggel eddig 35 pontot zsebelt be a csapat.
 
Lengyel Roland legszívesebb az őszre emlékszik vissza, így nyilatkozott nyiregyhazaspartacus.hu-nak:
 
,,Stabilizáltuk a helyünket a középmezőnyben, elkerültünk a kieső zónából, és voltak emlékezetes mérkőzéseink. Sikeres volt ez az időszak, melyet sajnos tavasszal nem tudtunk megismételni. Itt meghatározó volt a rajt, az első, Soroksár elleni meccsen elszenvedett vereség, és több találkozón is volt esélyünk a győzelemre, de pont nélkül maradtunk. Próbáltuk kihozni a maximumot a keretből, köszönöm a vezetésnek, hogy ismét bizalmat szavazott nekem. Igyekszem a jövőben az utánpótlásnál is mindent megtenni, hogy sikeres legyen a Nyíregyháza Spartacus."
 
Lengyel Roland a folytatásban a Bozsik Akadémia egyik vezetőedzője lesz, míg Ambrusz Árpád sportigazgató videóelemzőként dolgozik tovább.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC