A Szpari magabiztosan jutott tovább a Magyar Kupában - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

A Szpari magabiztosan jutott tovább a Magyar Kupában

NB2.hu - 2016. September 22. Thursday 08:33
Iváncsa – Heffler, Ötvös és Rezes szerezték a Mátyus-csapat góljait.
Kép forrása: nyiregyhazaspartacus.hu

Ahogy arról beszámoltunk, szerdán az NB II-es és az NB III-as csapatok bizonyíthattak a Magyar Kupában. A másodosztály listavezetője, a Nyíregyháza Spartacus Iváncsára látogatott, ahol az elmúlt napokban alaposan elázott a pálya, de szépen rendbe hozták, viszont mély volt a talaj – írja a klub hivatalos honlapja a beszámolójában.

 

Jól kezdődött a mérkőzés, már a 3. percben vezetést szerzett a Szpari. Tamási Zsolt adott jó labdát Heffler Norbertnek, aki a jobb oldalról a kapuba lőtt (0-1). A 7. percben tovább nőtt az előny, Heffler szöglete után Ötvös Bence fejelt közelről a kapuba (0-2). Továbbra is fölényben játszott a Nyíregyháza, és a két gyors gól után nyugodtan futballozhatott. Több pontrúgást is kiharcolt a Szpari, a 20. percben egy szöglet után Szécsi lőtt két csel után, de fogta a labdát a kapus.

 

Több jó egyéni teljesítmény is volt az első félórában, irányította a játékot a Spartacus. Szécsi előtt adódott lehetőség Pölöskey labdáját követően, egy pörgetés után nem sok hiányzott a harmadik gólhoz. A másik oldalon Márki próbált lecsapni egy hazatett labdára, de Perger bátran kivetődött. Nem sokkal később ismét Perger védett, a kapufát is érintve pattant ki a labda.  A hajrában ismét Szécsi előtt adódott lehetőség, de kimaradt a helyzet, majd egy szabadrúgást fogott Késmárky.

 

Az első félidőben magabiztosan futballozott a Szpari, de a hazaik nem adták fel és kulturáltan játszottak. A szünetben a Nyíregyháza vezetett. Fordulás után sem változott sokat a helyzet, a hazai térfélen pattogott a labda, és növelte is előnyét a csapat. Egy Heffler-Ötvös játék végén Rezes László kapta meg a labdát, aki a baloldalról a kapuba lőtt (0-3).

 

Mátyus János több poszton is cserélt, Ács és Harsányi is bejött, majd Dragóner is pályára lépett. A 60. percben egy szöglet után Pölöskey érkezett középen, de a kapufát találta el. Tovább támadott a Szpari, de a hazaiak lelkesen védekeztek. Egy Szécsi-Dragóner-Harsányi akció végén utóbbi lőtt közelről, de ő is a kapufát találta el. Majd Harsányi beadása után Pölöskey került nagy helyzetbe, de kimaradt a lehetőség. Több gól nem esett, a Nyíregyháza Spartacus magabiztosan jutott tovább a Magyar Kupában.  

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!