A Szpari új edzője Spisljaknak üzent - reakciók, videó - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

A Szpari új edzője Spisljaknak üzent - reakciók, videó

Bíró Ádám - 2019. November 11. Monday 15:08
Komoly pofon után álltak talpra a nyíregyháziak.
NYÍREGYHÁZA SPARTACUS–SZEGED-CSANÁD G. A. 3–0 (2–0)
Nyíregyháza, 450 néző. Vezette: Zám Zsolt (Garai Péter, Tőkés Róbert)
NYÍREGYHÁZA: Jova – Matyi Z. (Gyurján B., 70.), Talabér, Végső, Csilus Á. (Tóth Á., 25.) – Szekszárdi, Cenaj – Svedjuk, Kártik, A. Kovác (Ötvös B., 53.) – Hornyák. Megbízott edző: Lengyel Roland
SZEGED: Takács J. – Kárász, Tóth G., Deák I., Mohl – Oláh G. – Pongrácz (Bitó, 68.), Germán T. (Cigan, 17.), Varga Sz., Kóródi – Dragóner  F. (Gajdos, a szünetben). Vezetőedző: Joao Janiero
Gólszerző: Jova (11-esből, 1–0) a 24., Svedjuk (2–0) a 32., Szekszárdi (3–0) a 79. percben
 
Az elmúlt hét mozgalmasan telt a Szparinál. A nyíregyháziak szerdán 6-1-es pofonba futottak bele a Siófok otthonában. A kínos fiaskó után távozott a csapattól Zoran Spisljak vezetőedző. Vasárnap a Szegedet fogadták Jováék, ezen az ütközeten már Lengyel Roland ült le a kispadra. Lengyel 3-0-s sikerrel tette le a névjegyét. 
 
A Szpari az első félidő derekán szerezte meg a vezetést. Kártik harcolt ki egy büntetőt, a labda mögé Jova állt, a kapus lába nem remegett meg. Nyolc minutummal később megduplázta az előnyét a hazai csapat, Svedjuk egy óriási bombagóllal vétette észre magát. A végeredményt Szekszárdi állította be, a játékos Gyurján szögletét követően ünnepelhetett.
 

Lengyel Roland a lefújás után elmondta, a győzelmet elődjének szeretnék ajánlani. Hozzátette, egy erős Szegedre nagy szüksége van a magyar labdarúgásnak.
 
"A stáb ezt a győzelmet Zoran Spisljaknak ajánlja, egy nagyon rendes embert ismertünk meg a személyében akivel együtt dolgozhattunk. A kieső zónában vagyunk, a célunk az, hogy elkerüljünk innen. Az emberségről szólt ez a meccs, szerettünk volna bizonyítani. Két napunk volt hogy rendezzük a fejeket egy 6-1-es vereség után, és tíz sérültünk van, az ifiből hoztunk fel játékosokat, egyikük hetven percet játszhatott, remekül teljesített. Mindenki nagyon harcolt a csapatért, a másikért, tette a dolgát, ez szerencsére eredményben is megmutatkozott. Két hét múlva még erősebbek leszünk! Sok sikert a Szegednek, egy jó Szegedre szüksége van a magyar futballnak" - nyilatkozta a Szpari megbízott edzője.
 
Joao Janeiro szerint a mély talaj is megnehezítette a játékosai dolgát.
 
"Bizonyos statisztikák alapján az egyik legjobb csapat vagyunk, de az számít, ki lő gólt. A pálya mély talaja nem segítette a játékunkat, a Nyíregyháza változtatott a kezdőn is az utolsó pillanatban. Büntetőhöz segítettük ellenfelünket, a harmadik gól előtt is eladtunk egy labdát, ez nem fér bele. Gratulálok a Nyíregyházának mely mindenáron győzni akart" - mutatott rá a Tisza-partiak trénere.
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!