A Szparinál folytatja az MTK játékosa, igazolt a Pécs, az Ajka és az Óvár is - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

A Szparinál folytatja az MTK játékosa, igazolt a Pécs, az Ajka és az Óvár is

Nagy Benjámin - 2023. January 25. Wednesday 20:44
Nagy volt a mozgás szerdán.
Kép forrása: nyiregyhazaspartacus.hu

 

PMFC

 

"A rutinos, 27 esztendős Krausz Raul-Zoran a PMFC-ben folytatja pályafutását.

 

Klubunk megállapodott Krausz Raul-Zorannal, melynek értelmében a 27 esztendős védekező középpályás NB II-es labdarúgócsapatunkban folytatja karrierjét. Hatodik téli igazolásunk 1995. július 27-én született az erdélyi Erzsébetbányán. Pályafutása során futballozott az FC Maramures, a Dinamo Bucaresti, az ACS Berceni, az FC Olimpija Satu Mare és az ASU Poli együtteseiben.

 

A 183 centi magas játékos 2018-ban igazolt Kazincbarcikára, ahol három éven keresztül erősítette a borsodi együttest, ezalatt 56 másodosztályú bajnoki találkozón játszott és 9 gólt lőtt. Krausz Raul-Zoran 2021-től a szintén a második vonalban szereplő BFC Siófok játékosa volt. A Balaton-partiaknál 42 NB II-es találkozón szerepelt, a Kazincbarcika mellett a Békéscsaba hálóját vette be.

 

– Örülök, hogy lehetőségem nyílt csatlakozni a PMFC-hez. Eddigi pályafutásom során sok tapasztalatot szereztem a román és magyar másodosztályban egyaránt, azon leszek, hogy a rutinommal segítsem a csapatot. Harcos vagyok, győztes típus, szeretnék minél több sikerhez hozzájárulni és a társakkal együtt fejlődni – nyilatkozta honlapunknak új középpályásunk.

 

Krausz Raul-Zorant szeretettel köszöntjük Pécsett és eredményes szereplést kívánunk piros-feketében!

 

Névjegy
Név: Krausz Raul-Zoran
Születésnap: 1995.07.27.
Születési hely: Erzsébetbánya
Nemzetiség: magyar-román
Poszt: Középpályás
Magasság: 183 cm
Testsúly: 80 kg
Előző klubja: BFC Siófok"

 

NYÍREGYHÁZA

 

"Fiatal támadót igazolt a Nyíregyháza Spartacus! A klub mindenben megállapodott Kovácsréti Márkkal, így a 22 éves korábbi korosztályos válogatott, U21-es EB résztvevő labdarúgó tavasztól a Szparit erősíti.

 

Kovácsréti Márkot nem kell bemutatni a nyíregyházi szurkolóknak, a 2020/2021-es idényben öt meccsen már pályára lépett a Spartacusban, bár akkor még a Kisvárda igazolt játékosa volt. A klubok közötti megállapodásnak köszönhetően viszont szerepelhetett a Szpariban is.

 

- Nagy örömmel tölt el, hogy visszatérhetek a Szparihoz. Szeretném, ha a csapat újra olyan sikerekért küzdene, mint amire a múltja predesztinálja. Ebben szeretném segíteni a klubot. Gyorsan megállapodtunk, mert könnyen tudtam azonosulni azzal az elképzeléssel melyet Fekete Tivadar sportigazgató felvázolt. Több korábbi csapattársam is a keret tagja, így a beilleszkedéssel nem lesz gond – mondta Kovácsréti Márk.

 

A remek rúgótechnikával rendelkező játékosnak volt kitől örökölnie a tehetséget, a legendás labdarúgó, Ebedli Zoltán unokája. Újpesten, a Vasasban és a Ferencvárosban nevelkedett, Kisvárdán számos NB-I-es meccset játszott, legutóbb pedig az MTK futballistája volt. Több mint 70 alkalommal lépett pályára az élvonalban. Két és fél éves szerződést kötött vele a Nyíregyháza Spartacus, a klub kivásárolta az MTK-tól. Bár voltak más csapatoktól ajánlatai - az első és másodosztályból is - végül a Nyíregyházát választotta.

 

- Márkot gyerekkora óta ismerem, a Ferencvárosban klubtársak voltunk. Már akkor lehetett látni, hogy olyan képességekkel van megáldva, ami nem hétköznapi. Nagyon hamar sikerült neki a felnőtt futballba berobbannia, 18 évesen az NB-I-ben futballozhatott. A korosztályos válogatottakban rendszeresen szerepet kapott, és belekóstolt már abba, milyen a Szpari játékosának lenni. A támadó szekció bármelyik pozíciójában bevethető, és még mindig nagyon fiatal, mindössze 22 éves. Csakúgy mint az eddig igazolt játékosokkal, vele is sikerült hosszabb távú szerződést kötnünk, és a Spartacus játékosa lett - tette hozzá Fekete Tivadar sportigazgató.

 

Kovácsréti Márk mellett Hrabina Alex, Nagy Barnabás és Major Marcell érkezett a Szparihoz a téli szünetben. A játékosokkal csütörtökön személyesen is találkozhatnak a drukkerek a klub szurkolói ankétján."

 

AZ MTK BEJELENTÉSE KOVÁCSRÉTI ÁTIGAZOLÁSÁRÓL:

 

"A két klub közötti megállapodás értelmében Kovácsréti Márk Nyíregyházán folytatja pályafutását, a támadó átigazolási díj fejében vált klubot.

 

A 22 éves, ballábas játékos másfél éve érkezett csapatunkhoz. Az első szezonjában 22 alkalommal lépett pályára az NB I-ben, két gólig jutott, míg legutóbb, az őszi idényben kilenc meccsen játszott az NB II-ben, szintén két találatot jegyzett. 

 

Márknak sok sikert kívánunk a további pályafutásához!"

 

AJKA

 

"A mai napon 2 és fél éves szerződést kötött csapatunkkal Gyuris Aurél, aki a szintén másodosztályú MTK Budapesttől együttesétől érkezik hozzánk.

 

Gyuris az utóbb időben próbajátékon szerepelt csapatunkban és 2 felkészülési mérkőzésen (Veszprém és Dorog) is pályára lépett, utóbbin ő lőtte a találkozó második találatát.

 

Ajkai karrierjéhez sok sikert kívánunk!"

 

MOSONMAGYARÓVÁR

 

"Újabb fiatal játékossal erősítjük támadó szekciónkat: Artner Dávid a Credobus Mosonmagyaróvár játékosa!

 

A 2004-és születésű támadó a Nyíregyháza Spartacus csapatától érkezik. Utánpótlás évei alatt megjárta az ETO, MTK, Haladás, és a Videoton akadémiáit, valamint korosztályos válogatott csapatokban is szerepet kapott!

 

Sok sikert, Dávid!"

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!