nb1.hu

A Szparinál folytatja az MTK játékosa, igazolt a Pécs, az Ajka és az Óvár is

Nagy volt a mozgás szerdán.

 

PMFC

 

"A rutinos, 27 esztendős Krausz Raul-Zoran a PMFC-ben folytatja pályafutását.

 

Klubunk megállapodott Krausz Raul-Zorannal, melynek értelmében a 27 esztendős védekező középpályás NB II-es labdarúgócsapatunkban folytatja karrierjét. Hatodik téli igazolásunk 1995. július 27-én született az erdélyi Erzsébetbányán. Pályafutása során futballozott az FC Maramures, a Dinamo Bucaresti, az ACS Berceni, az FC Olimpija Satu Mare és az ASU Poli együtteseiben.

 

A 183 centi magas játékos 2018-ban igazolt Kazincbarcikára, ahol három éven keresztül erősítette a borsodi együttest, ezalatt 56 másodosztályú bajnoki találkozón játszott és 9 gólt lőtt. Krausz Raul-Zoran 2021-től a szintén a második vonalban szereplő BFC Siófok játékosa volt. A Balaton-partiaknál 42 NB II-es találkozón szerepelt, a Kazincbarcika mellett a Békéscsaba hálóját vette be.

 

– Örülök, hogy lehetőségem nyílt csatlakozni a PMFC-hez. Eddigi pályafutásom során sok tapasztalatot szereztem a román és magyar másodosztályban egyaránt, azon leszek, hogy a rutinommal segítsem a csapatot. Harcos vagyok, győztes típus, szeretnék minél több sikerhez hozzájárulni és a társakkal együtt fejlődni – nyilatkozta honlapunknak új középpályásunk.

 

Krausz Raul-Zorant szeretettel köszöntjük Pécsett és eredményes szereplést kívánunk piros-feketében!

 

Névjegy
Név: Krausz Raul-Zoran
Születésnap: 1995.07.27.
Születési hely: Erzsébetbánya
Nemzetiség: magyar-román
Poszt: Középpályás
Magasság: 183 cm
Testsúly: 80 kg
Előző klubja: BFC Siófok"

 

NYÍREGYHÁZA

 

"Fiatal támadót igazolt a Nyíregyháza Spartacus! A klub mindenben megállapodott Kovácsréti Márkkal, így a 22 éves korábbi korosztályos válogatott, U21-es EB résztvevő labdarúgó tavasztól a Szparit erősíti.

 

Kovácsréti Márkot nem kell bemutatni a nyíregyházi szurkolóknak, a 2020/2021-es idényben öt meccsen már pályára lépett a Spartacusban, bár akkor még a Kisvárda igazolt játékosa volt. A klubok közötti megállapodásnak köszönhetően viszont szerepelhetett a Szpariban is.

 

– Nagy örömmel tölt el, hogy visszatérhetek a Szparihoz. Szeretném, ha a csapat újra olyan sikerekért küzdene, mint amire a múltja predesztinálja. Ebben szeretném segíteni a klubot. Gyorsan megállapodtunk, mert könnyen tudtam azonosulni azzal az elképzeléssel melyet Fekete Tivadar sportigazgató felvázolt. Több korábbi csapattársam is a keret tagja, így a beilleszkedéssel nem lesz gond – mondta Kovácsréti Márk.

 

A remek rúgótechnikával rendelkező játékosnak volt kitől örökölnie a tehetséget, a legendás labdarúgó, Ebedli Zoltán unokája. Újpesten, a Vasasban és a Ferencvárosban nevelkedett, Kisvárdán számos NB-I-es meccset játszott, legutóbb pedig az MTK futballistája volt. Több mint 70 alkalommal lépett pályára az élvonalban. Két és fél éves szerződést kötött vele a Nyíregyháza Spartacus, a klub kivásárolta az MTK-tól. Bár voltak más csapatoktól ajánlatai – az első és másodosztályból is – végül a Nyíregyházát választotta.

 

– Márkot gyerekkora óta ismerem, a Ferencvárosban klubtársak voltunk. Már akkor lehetett látni, hogy olyan képességekkel van megáldva, ami nem hétköznapi. Nagyon hamar sikerült neki a felnőtt futballba berobbannia, 18 évesen az NB-I-ben futballozhatott. A korosztályos válogatottakban rendszeresen szerepet kapott, és belekóstolt már abba, milyen a Szpari játékosának lenni. A támadó szekció bármelyik pozíciójában bevethető, és még mindig nagyon fiatal, mindössze 22 éves. Csakúgy mint az eddig igazolt játékosokkal, vele is sikerült hosszabb távú szerződést kötnünk, és a Spartacus játékosa lett – tette hozzá Fekete Tivadar sportigazgató.

 

Kovácsréti Márk mellett Hrabina Alex, Nagy Barnabás és Major Marcell érkezett a Szparihoz a téli szünetben. A játékosokkal csütörtökön személyesen is találkozhatnak a drukkerek a klub szurkolói ankétján."

 

AZ MTK BEJELENTÉSE KOVÁCSRÉTI ÁTIGAZOLÁSÁRÓL:

 

"A két klub közötti megállapodás értelmében Kovácsréti Márk Nyíregyházán folytatja pályafutását, a támadó átigazolási díj fejében vált klubot.

 

A 22 éves, ballábas játékos másfél éve érkezett csapatunkhoz. Az első szezonjában 22 alkalommal lépett pályára az NB I-ben, két gólig jutott, míg legutóbb, az őszi idényben kilenc meccsen játszott az NB II-ben, szintén két találatot jegyzett. 

 

Márknak sok sikert kívánunk a további pályafutásához!"

 

AJKA

 

"A mai napon 2 és fél éves szerződést kötött csapatunkkal Gyuris Aurél, aki a szintén másodosztályú MTK Budapesttől együttesétől érkezik hozzánk.

 

Gyuris az utóbb időben próbajátékon szerepelt csapatunkban és 2 felkészülési mérkőzésen (Veszprém és Dorog) is pályára lépett, utóbbin ő lőtte a találkozó második találatát.

 

Ajkai karrierjéhez sok sikert kívánunk!"

 

MOSONMAGYARÓVÁR

 

"Újabb fiatal játékossal erősítjük támadó szekciónkat: Artner Dávid a Credobus Mosonmagyaróvár játékosa!

 

A 2004-és születésű támadó a Nyíregyháza Spartacus csapatától érkezik. Utánpótlás évei alatt megjárta az ETO, MTK, Haladás, és a Videoton akadémiáit, valamint korosztályos válogatott csapatokban is szerepet kapott!

 

Sok sikert, Dávid!"

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC