A Szparitól igazolt visszatérőt a Szeged, fiatal tehetség Csákváron - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

A Szparitól igazolt visszatérőt a Szeged, fiatal tehetség Csákváron

Nagy Benjámin - 2021. June 30. Wednesday 20:03
További játékosokkal is tárgyalnak a csákváriak.
Kép forrása: szeged-grosicsakademia.hu

 

SZEGED

 

"Daru Bence és Molnár-Farkas Tamás után Farkas Aurél a harmadik nyári igazolásunk. A 27 esztendős védekező középpályás legutóbb a Nyíregyháza Spartacus csapatát erősítette.

 

Farkas Aurél a Magyar Futball Akadémián nevelkedett. Felnőttként megfordult az ESMTK, a Ferencváros, a Szolnok, a Csákvár, a Kaposvár és a Nyíregyháza csapataiban is. Neve ismerős lehet a szegedi szurkolóknak, ugyanis a 2016-17-es szezonban 17 bajnoki mérkőzésen 1 gólt szerzett klubunk színeiben.

 

Nagyon jó szívvel írtam alá a szerződést. Amikor a klub megkeresett, egyből eszembe jutottak a régi emlékek, az itt töltött egy év alatt nagyon jól éreztem magam. A döntésemben az is közrejátszott, hogy régóta ismerem Dragan Vukmirt, aki egyszer már szeretett volna leigazolni. Rendkívül jó környezetbe érkezek, Szegeden nagyon szeretik a focit, ez is fontos tényező. Szeretnék meghatározó játékossá válni, hogy hozzásegíthessem a csapatot a célok eléréséhez – nyilatkozta régi-új játékosunk.

 

Farkas Aurél 2023. június 30-ig kötelezte el magát klubunkhoz."

 

CSÁKVÁR
 

"A felkészülési időszak második hetét tapossa csapatunk. Az elmúlt napokról, az ismerkedésről faggattuk újdonsült vezetőedzőnket.

 

- Túlzás lenne ismerkedési időszaknak nevezni az elmúlt hetet, hiszen egy, két kivételtől eltekintve mindenkit ismertünk – felelte honlapunk érdeklődésére “jobbkeze”, Burányi Tamás nevében is Mónos Tamás. – A teszteléseket követően azonnal belevágtunk a melóba, s folyamatosan toljuk ezerrel. Ideális körülmények között dolgozhatunk az akadémián, minden adva van a munkához. A hét végén pedig már felkészülési meccsen is pályára lépünk. Az új fiúk valamennyien velünk készülnek, a korábban betegséggel küszködő Torvund Alexander is bekapcsolódott a közös munkába. Sőt, egy fővel gyarapodott is állományunk, Hosszú Zétény a csapatunkat erősíti a következő idényben.

 

A 19 éves jobb oldali védő a Puskás Akadémia neveltje, Felcsútról érkezett kölcsönbe. Az elmúlt szezonban 21 mérkőzésen lépett pályára az akadémia NB III-ban szereplő második csapatában.

 

Két rutinos futballistával is előrehaladott tárgyalásokat folytatunk, remélhetően hamarosan aláírás kerül szerződésükre."

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!