A Vác FC kölcsönvette a Budapest Honvéd középpályását - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

A Vác FC kölcsönvette a Budapest Honvéd középpályását

Szabó László - 2016. July 13. Wednesday 10:22
Budapest – Nagy Tibor szerint ebben az időszakban így kell kinézniük.

Az előző hétvégi szombati Vasas elleni mérkőzés óta újra gőzerővel készül a Vác FC a bajnokságra. A hét elején Nagy Tibor vezetőedző értékelt a klub honlapjának.

 

„Várható volt, és így is lett, hogy nagyon fáradtak voltunk. Lehetett látni a játékunkon hogy tompák voltunk, minden ütközéseknél lemaradtunk, lassan passzoltunk. Úgy gondolom, hogy ez teljesen normális, ebben az időszakban nekünk így kell „kinéznünk. Csináljuk, amit kell. Nekünk van még három hetünk, nekünk a bajnokságra kell frissnek és acélosnak lennünk. Jelen pillanatban én úgy gondolom, hogy jó helyen vagyunk. Amit el kellett végezni munkát, azt elvégeztük. Most jön még egy nagyon kemény hét. Két kemény edzőmérkőzéssel, egy román másodosztályú és egy szlovák első osztályú csapat ellen, mellette két edzések. Úgy gondolom, hogy egyenesbe fogunk jönni a bajnokságra.”

 

A Vasas elleni mérkőzésen a Vác kezdőcsapatában a balszélső középpályásként szerepet kapó fiatal, az 1996-ban született Mátyás Zsolt kölcsönvételéről megállapodott a klub a Budapest Honvéddal, így a kővetkező idényben Vácon fog futballozni. 

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!