A Viditől is igazolt a Siófok, gólerős csatár érkezett a Mosonmagyaróvárhoz - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

A Viditől is igazolt a Siófok, gólerős csatár érkezett a Mosonmagyaróvárhoz

NB2.hu - 2022. July 20. Wednesday 18:30
Szerződéshosszabbítás a Győrnél és a Szentlőrincnél.
Kép forrása: Siófok/Facebook
A SIÓFOK BEJELENTÉSEI:
 
"Girsik Áron személyében egy remek képességekkel bíró játékost igazoltunk a Dorogi FC-től a középpályára, elsősorban a széleken bizonyíthatja majd ezt a bajnokság során. Három évet töltött a piros-feketéknél, ezalatt 15 gólt szerzett.
 
Áron a Gheorghe Hagi Futball Akadémián nevelkedett, többek között erről is beszélgettünk vele:
 
„Négy és fél évet töltöttem a Hagi Akadémián, ami Romániában a legjobb akadémia. Rengeteget fejlődtem ott az évek alatt, és sok barátra tettem szert, akikkel még most is tartom a kapcsolatot. Az összes korosztályos bajnokságot megnyertük, és többször voltunk kupagyőztesek is. Az akadémiai éveim alatt voltam párszor válogatott is, ezért pozitívan emlékszem vissza erre az időszakra! – nyilatkozta Áron honlapunknak.
 
Hogy érzed magad a BFC Siófoknál?
 
„Nagyon jól érzem magam, úgy gondolom, hogy egy profi mentalitású klubhoz igazoltam. A csapattársak gyorsan befogadtak, és az öltözőben is jó a hangulat. A körülmények is adottak a jó szereplés eléréséhez. Mindenképpen szeretnék minél több meccsen a kezdőben pályára lépni, és a góljaimmal, gólpasszaimmal segíteni a csapatot a minél jobb eredmény elérésében!”
 
Mit vársz az NB II-es szezontól, mennyire lesz erős a mezőny?
 
„Három éve játszom az NB II-ben, de azt elmondhatom, hogy a nevek alapján az idei szezon lesz a legerősebb. Sok csapat szeretne majd feljutni, de a bajnokság létszámcsökkentése miatt a kiesőzónában is nagy lesz a küzdelem. Öt hete vagyok a csapatnál, és az eddig itt tapasztaltak alapján úgy érzem, hogy mindenképpen az első 10-ben van a helyünk. Igaz, talán a legfiatalabb kerettel rendelkezünk a bajnokságban, de kemény munkával és megfelelő taktikával ez abszolút elérhető, és el is fogjuk érni!”
 
Egy-kék érdekesség még Áronról:
 
Kedvenc film: Az alapító (The Founder)
 
Kedvenc zene: Eminem – The Real Slim Shady
 
Kedvenc étel: csirke – rizs
 
Kedvenc csapat: Barcelona
 
Kedvenc játékos vagy példakép: Memphis Depay és Dzsudzsák Balázs."
 
"A nyár folyamán Jagodics Bence és Deutsch Bence is távozott a védelmünkből. Az ő pótlásukra érkezett a már korábban bemutatott paksi válogatott Debreceni Ákos, és szintén jó megoldásnak ígérkezik Vágó Gábor is, aki a MOL Fehérvár FC-től igazolt a BFC Siófokhoz!
 
„Úgy gondolom nem volt nehéz beilleszkedni, mert a társaság nagyon befogadó, emellett az is segített, hogy több játékossal már játszottam együtt. Jól érzem magam, Siófok egy kellemes város. A tavalyi évem nem úgy sikerült, ahogy elterveztem, mert egy sérülés miatt majdnem az egész szezont ki kellett hagynom, de az már a múlt. Most egészséges vagyok, és 110%-osan várom a bajnoki rajtot a bizonyítási vágy miatt! A célom az, hogy minél hamarabb olyan formában legyek, amivel hosszú távon segíteni tudom a csapatot, és minél több játékpercet gyűjtsek.” – nyilatkozta a 2001-es születésű védő a honlapunknak.
 
Milyen lesz véleményed szerint a Merkantil Bank NB II 2022/2023-as szezonja?
 
„Az NB II kiszámíthatatlan így előre, de évről évre egyre erősebb a mezőny. Nagy csata várható a feljutásért, amiben szerintem lehet majd meglepetés is. A tavalyi siófoki helyezés szerintem extra volt, de bennünk van ebben az évben, hogy még jobbat kihozzunk ebből! Ehhez az kell, hogy július 31-től május 21-ig mindenki egy célért küzdjön! Úgy gondolom ez sikerülni is fog!”
 
Egy-kék érdekesség még Gáborról, aki a felkészülési mérkőzések során fegyelmezett, jó teljesítményt nyújtott:
 
Kedvenc film: Wall Street farkasa
 
Kedvenc zene: Bazanji – Movin’
 
Kedvenc étel: lazac rizzsel
 
Kedvenc csapat: Real Madrid
 
Kedvenc játékos vagy példakép: Sergio Ramos és Juhász Roland"
 
Korábban az NB1.HU-n jeleztük, hogy Dénes Csanád Vilmos is a Siófokhoz igazolt: 
 

A MOSONMAGYARÓVÁR KÖZLEMÉNYE:
 
"A Zsámbék korábbi gólzsákja, az előző szezont a Szombathelyi Haladásban töltő Monori Norbert a Credobus Mosonmagyaróvár játékosa lett. A 23 éves támadó a 2020-2021-es szezonban minden sorozatot figyelembe véve 38 mérkőzésen 70 gólt szerzett a Zsámbék színeiben, nem csoda, hogy a megyei I. osztály után rögtön az NB II-ben találta magát. Monori a Haladásban is megállta a helyét. Németh Szabolcs ugyan főként csereként számított a támadó szolgálataira, de 25 meccsen így is összejött 3 gól (a Békéscsaba, a Dorog és az Ajka ellen). Ez azért is nagy szó, mert Monori csak kétszer volt kezdő (23 alkalommal csereként jutott szóhoz), összesen 670 percet töltött a pályán, így pedig egészen jó teljesítmények mondható a 3 rúgott gól.
 
Friss hír még a csapat háza tájáról, hogy a szombati MTK II elleni edzőmérkőzés zártkapus lesz. A mosonmagyaróvári szurkolók legközelebb augusztus 8-án, az Ajka elleni bajnokin láthatják a csapatot hazai pályán."
 
A CSÁKVÁR BESZÁMOLÓJA:
 
" Arról igazán csak a klubvezetők tudnának mesélni, hogy nem elég, ha megegyeznek egy játékossal a közös munkáról, a papírmunka lezárultáig még történhet változás.
 
- Szóban ugyan szinte már mindenkivel megegyeztünk, a szerződések aláírására több játékos esetében is csak a napokban kerül sor – tájékoztatta honlapunkat Nagy Sándor elnök. – Véglegessé vált, hogy Auerbach Martin, Körmendi Kevin, Gazdag Vajk és Janyickij Kirillo a Puskás Akadémia játékosaként kölcsönben csapatunkat erősíti a július 31-én kezdődő szezonban. László Noel is elfogadta szerződési ajánlatunkat, így marad az Aqvital FC játékosa. Reményeink szerint a többi szerződésre is pont kerül a héten."
 
A GYŐR HÍRE:
 
"A tavaly nyáron 2 évre szerződtetett Toma György a 2021/2022-es szezonban alapembernek számított a csapatban, most pedig újabb egy évvel meghosszabbította szerződését. A harcias középpályás nagy mezőnymunkája mellett az előző bajnokság során több gólból is kivette a részét, a következő szezonban is hasznos tagja szeretne lenni a megerősödött csapatnak.
 
- Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült hosszabbítani a klubbal. Jól érzem magam a városban és a csapatban, kiváló a hangulat az öltözőben, bízunk benne, hogy komoly sikereket érhetünk el a jövőben, amiből jó játékkal akarom kivenni a részem. Több fiatal játékos érkezett hozzánk, az ő beilleszkedésüket is szeretném segíti, mert céljaink eléréséhez mindenkire szükségünk lesz – mondta Toma György."
 
A SZEGED KÖZLEMÉNYE:
 
" Sportpályafutása elismeréséül díszpolgári címet kapott Sándorfalván Takács János. Kapusunk Szegeden szültetett, de családjával Sándorfalván élt évekig, szülei ma is ott laknak, ezer szállal kötődik a településhez.
 
-Büszke vagyok, és megtisztelő, hogy díszpolgári címet kaptam. Sándorfalva az otthonom, nagyon sokat jelent az életemben és egészen biztos vagyok benne, hogy ez is szükséges volt a sikereimhez, a jövőben is szeretném öregbíteni a település hírnevét-mondta Janó a díj átvétele után."
 
A SZENTLŐRINC BESZÁMOLÓJA:
 
"Újabb fontos labdarúgónkkal sikerült megállapodásra jutni a folytatást illetően: 23 éves támadónk, Szabó Máté a 2022/2023-as szezonban is a Szentlőrinc csapatát fogja erősíteni. A hátunk mögött hagyott évadról és a jövő évi célokról kérdeztük játékosunkat.
 
Minek volt köszönhető, hogy ilyen gyorsan megszületett a megállapodás a vezetőséggel?
 
- Az előző idényben úgy jöttem ide, hogy bármi áron is, de rendszeresen játszani szeretnék. Szerencsére rengeteg játékpercet tudtam „a lábaimba tenni”. Ez volt az oka annak, hogy a folytatás mellett döntöttem, valamint külön köszönet a vezetőknek, hogy a jövőt velem képzelik el és nagyon gyorsan sikerült megállapodásra jutnunk. Itt Szentlőrincen tényleg érezni lehet a bizalmat, ehhez az is társul, hogy sokat elvárnak tőlem, de ez számomra nem teher, hanem plusz motiváció.
 
Hogyan értékelnéd az elmúlt az szezont, mint egyénileg, mint pedig csapat szinten?
 
- Ahogyan már korábban is említettem, a játékpercekkel elégedett voltam, azonban a statisztikáimmal már jóval kevésbé. Többet várnak tőlem a szurkolók, a vezetők, a csapat és én magam is, gondolok itt a gólokra, gólpasszokra. Ki szeretném hozni magamból a maximumot a 2022/2023-as szezonban! Csapat szinten nagyon jól kezdtük a tavaszt, viszont a hajrához közeledve valami megtört és saját maguknak tettük nehézzé a bajnokság végét. A hullámvölgy ellenére a csapattal megmutattuk a bennünk rejlő erőt is kiharcoltuk a bentmaradást.
 
Milyen célkitűzések fogalmazódtak meg magadban a jövő évi évaddal kapcsolatban?
 
- Bízom benne, hogy sikerülni fog elérnünk a felsőházat a tabellán, ami persze rengeteg munkát követel. Képesnek tartom erre a keretünket, jó játékosokkal erősítettünk. Az egyéni célom egyértelmű: jóval több góllal és gólpasszal szeretném segíteni a Szentlőrincet a közös célok elérésének érdekében. Egy valami nem változott a régi focihoz képest: a támadót mindig a statisztikái minősítik."
LEGFRISSEBB HÍREK
2022. 11. 27. 10:41

Komoly pénzbüntetést kapott Schäfer András csapata

A szurkolók viselkedése miatt fizethetnek a berliniek.
2022. 11. 27. 09:31

Tíz gólt szerzett az FTC, kiütötte a Győr az Újpestet - eredmények

Javított az MTK, pontot szerzett a DVTK.
2022. 11. 27. 06:32

Vasárnapi foci: folytatódik a vb, az NB II és az NB III

Spanyol-német csúcsrangadó Katarban.
2022. 11. 26. 22:03

Vb: így üzent a Fradi Laidouninak

Egyértelmű szavak.
2022. 11. 26. 15:11

Feljutást érő helyre ugrott a Szeged - eredmény, tabella

Rangadót játszottak Gyirmóton.
2022. 11. 25. 21:06

Idegenben a DVTK és az MTK, otthon a Pécs - program

Felsőházi rangadóval indul a forduló.
2022. 11. 26. 15:21

Gólcsend a csúcsrangadón - eredmény, tabella

Nem bírt egymással a Tatabánya és a Veszprém.
2022. 11. 25. 21:17

Csúcsrangadó Tatabányán, otthon Urbánék, idegenben Horváthék - program

Hazai pályán javíthat a Kerület.
2022. 11. 26. 21:30

Puskás Akadémia: életre szóló üzenetet kaptak az akadémisták

Szalagavatót tartottak.
2022. 11. 26. 19:28

Vb: holland élcsapattal hozták szóba Laidounit

Majd egyből tagadták is a hírt.
2022. 11. 24. 21:18

Először nyilatkozott magyarul a DVTK kapusa - videó

A titokról is beszélt.
2022. 11. 23. 18:14

A Nyíregyháza rossz, a Csákvár pedig jó hírekről számolt be

Hivatalos bejelentések.
2022. 11. 24. 21:39

Változott egy hétvégi meccs helyszíne

Zsinórban harmadszor játszik otthon a Tiszafüred.
2022. 11. 23. 19:08

III. Kerület: nem számíthat a közönségkedvencre Aczél Zoltán

Nagyobb a baj a vártnál.
2022. 11. 26. 18:24

Honvéd: érzelmes jelképes búcsút vettek az akadémisták - reakciók

Olaszos eleganciával.
2022. 11. 26. 16:43

Laidouniék fájó veresége: értékelt a tunéziai kapitány - reakció

Nem adják fel.
2022. 11. 26. 14:30

Kecskemét: nemes összefogás egy nagy célért

Jótékonykodtak is a lilák.
2022. 11. 26. 13:00

Vb: Laidouniék a kiesés szélén

Nagyon nehéz helyzetbe kerültek.
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
1DVTK37
2Szeged-Csanád Grosics Akadémia34
3PMFC33
4MTK Budapest31
5Gyirmót FC Győr30
6Soroksár SC26
7Aqvital FC Csákvár24
8ETO FC Győr23
9Szombathelyi Haladás23
10BFC Siófok23
11FC Ajka22
12Nyíregyháza Spartacus FC21
13Credobus Mosonmagyaróvár21
14Szentlőrinc20
15Tiszakécskei LC19
16Kolorcity Kazincbarcika SC19
17Budafoki MTE18
18Békéscsaba 1912 Előre17
19HR-Rent Kozármisleny15
20Dorogi FC13
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!