nb1.hu

A Vojvodina középpályását és a Kövesd kapusát is bemutatta az ETO

Hivatalos bejelentések.

Íme, az ETO közleményei:
 
"Kedden bemutatott új igazolásaink egyike Marko Vukasović, aki Újvidékről, az FK Vojvodina csapatától érkezett Győrbe az ETO-hoz, ahol a 44-es számú mezt fogja viselni.
 
A 27 éves, keménységéről híres védekező középpályás 3 évre kötelezte el magát az ETO-hoz. Marko a szerb FK Veternik csapatában kezdte profi labdarúgó karrierjét, majd 2013-ban igazolt Magyarországra a Kecskeméti TE csapatához, ahonnan 2015-ben távozott és a Vasashoz szerződött. Ezután tett egy rövid kitérőt Grúziába, majd legutóbbi csapatához, az FK Vojvodinához került, ahol alapembernek számított, a 2018/2019-es szezontól pedig az ETO csapatát erősíti.
 

Marko a korábbi Jugoszlávia területén született, jelenleg szerb-magyar állampolgár, magyar felmenőkkel rendelkezik, és beszél magyarul. Bízunk benne, hogy hatékony játékának köszönhetően a jövőben az ETO-nak is sokat fog tudni segíteni céljai elérésében, hogy minél előbb az NB I-be kerüljön a csapat."
 
 
Új kapus a csapatban: Horváth Tamás
Mind ismerjük az ősi receptet a sikeres csapathoz, miszerint „Végy egy jó kapust…”, így a következő szezonban az ETO kapuját védi majd Horváth Tamás, aki Baracskaihoz hasonlóan Mezőkövesdről érkezik.
 
A 31 éves, 190 cm magas kapus Százhalombattán kezdte profi karrierjét, de védett Újpesten, a Videotonnál és a Puskás Akadémiánál is, hozzánk pedig Mezőkövesdről érkezett, és a mai közös edzésen már részt is vett a csapattal. Pályafutása során 162 alkalommal lépett kezdőként pályára. Új igazolásunknak köszönhetően fiatal kapusainkkal kiegészülve a következő szezonban hatékony kapus-különítmény védi majd az ETO kapuját, és reméljük, segítségükkel mihamarabb elérjük a legfontosabb közös célt, az NB I-es feljutást.
 

„Mészöly Géza hívására nagy örömmel érkeztem ide Győrbe az ETO-hoz. Nagy megtiszteltetés az ETO-családhoz tartozni, bízom benne, hogy együtt sikeresek leszünk. Én mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy a csapat elérje a céljait, és remélem, minél több játéklehetőséget fogok kapni a vezetőedzőtől. Szeretném kihozni magamból a maximumot, és megmutatni, hogy nem felejtettem el védeni, ez a legfontosabb.”
 
Tamás, szeretettel köszöntünk az ETO-nál és sok sikert kívánunk!

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC