nb1.hu

A ZTE állt a Soroksár útjába

Soroksár - Megszakadt a Soroksár fantasztikus győzelmi sorozata Zalaegerszegen.

A feljutásra pályázó Zalaegerszeg egy gólnélküli első félidő után legyőzték a fantasztikus győzelmi sorozatot felmutató Soroksárt. Az alábbiakban a Soroksár hivatalos oldalának a beszámolója olvasható.

Zalaegerszeg–Soroksár SC 2–1 (0–0)

Zalaegerszeg, 1580 néző. Vezette: Németh Ádám (Horváth Zoltán, Vígh-Tarsonyi Gergő)

ZTE:Szappanos – Simonfalvi, Króner, Forgács, Szalkai – Patvaros, Bedi – Babati, Wittrédi (Szakály, 64.), Városi (Bailo, 64.) – Daru (Koller, 86.). Vezetőedző: ifj. Mihalecz István.

Soroksár:Holczer – Fülöp, Gyepes, Gengeliczki, Gohér – Peszmeg (Pál, 59.), Haris – Csilus Á. (Gárdos, 74.), Huszák, Korozmán (Sándor I., 80.) – Bajzát. Vezetőedző: Lucsánszky Tamás.

Gólszerzők: Daru (1–0) a 70., Daru (11-esből, 2–0) a 77., Haris (2–1) a 80. percben

ifj. Mihalecz István: – Óriási mentális erőről tettek tanúbizonyságot játékosaim. A szünetben tudtuk már az ellenlábas mérkőzésének eredményét, a Mezőkövesd siófoki sikerét. Sajnálom, hogy így alakult a Mezőkövesd, a bajnokság végén egy Karakó Ferenccel jobb lehet.

Lucsánszky Tamás: – Az első zalai gólig rengeteg lehetőségünk volt. Ugyan igazoltuk jó hírünket, de a kapu előtt rendre rossz döntéseket hoztunk. Ennek meg is lett az eredménye. Sajnálom, hogy megszakadt nagy menetelésünk, és nem tudtuk begyűjteni a három pontot

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC