nb1.hu

A ZTE-t és a Csákvárt is lenullázták a hajdúságiak, ezért!

Balmazújváros – A Balmazújváros szombaton az éllovast fogadja.

Az utóbbi hetekben olyan sok gólt szerző együtteseket is, mint a Zalaegerszeg, vagy a Csákvár, tudott lenullázni a Balmazújváros. Az csapat pályaedzőjével, Szergej Pacajjal beszélgetett a klub honlapja.

 

– A legutóbbi hat bajnokin összesen két gólt kaptunk, pedig nem is mindig ugyanabban az összeállításban állt fel a védelmünk. Nagyon összeállt a csapatvédekezésünk. Ebben talán már a támadóinknak is érdemei vannak.

 

– Tavaly, mikor Tamással elkezdtük a munkát, a legelső célunk az volt, hogy stabilizáljuk a csapat védekezését. Ez aztán sikerült is, hiszen a tavaszi 11 mérkőzésből hat vagy hét meccsen gólt sem kaptunk. Ez a stabilitás most is jellemző ránk, a védelem összeszokott, és a kapusok is jól védenek mögöttük. De nem csak ennek az öt embernek a feladata a védekezés, hanem ez már a centernél elkezdődik, s minden egyes labdarúgónknak meg van ebben a saját feladata. Az egész csapat együtt védekezik, és az egész csapat együtt támad.

 

– Az éllovast fogadjuk szombaton.

 

– Tudjuk, hogy a Gyirmót milyen nagyszerű csapat, komoly pontelőnnyel vezetik a bajnokságot. A keretükben legalább húsz olyan játékos van, aki már komoly NB I-es tapasztalattal is rendelkezik. Biztos, hogy nagyon nehéz mérkőzés előtt állunk az éllovas ellen, de nem biztos, hogy például majd a Szeged ellen könnyebb dolgunk lesz ezt követően. Mi most is úgy készülünk, hogy olyan játékot tudjunk nyújtani, mellyel itthon tarthatjuk mind a három bajnoki pontot.

 

– A sérültjeink milyen állapotban vannak?

 

– Bakos Bence még külön gyakorol, Vachtler Csabi már velünk edz, Horváth Laci felépült. Rus Adrián sajnos egy tüdőgyulladás miatt jelenleg otthon van.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC