nb1.hu

Agyi keringési zavarra utaló jelek után: Feczesin üzent a szurkolóknak

Háláját is kifejezte.

ÍME, A VASAS HONLAPUNKNAK KÜLDÖTT KÖZLEMÉNYE:
 
"Április közepén beszámoltunk róla, hogy Feczesin Róbert szédülés és végtagzsibbadás miatt kórházba került, átmeneti agyi keringési zavarra utaló panaszok miatt orvosi kivizsgálása azonnal megkezdődött. Bár labdarúgónk állapota stabil volt, nem történt eszméletvesztés, a szakemberek döntése alapján azonban indokolttá vált a folyamatos kórházi megfigyelés, mellyel párhuzamosan speciális vizsgálatok és kezelések zajlottak. Labdarúgónk szervezete a kezelésekre jól reagált, állapota stabil volt, így hamar elhagyhatta a kórházat, ám további vizsgálatok vártak rá.
 
 

A Diósgyőr egyik legjobbját szerezte meg a Vasas – reakciók

ÍME, A VASAS BEJELENTÉSE: A 26 éves válogatott középpályás eddig a rivális DVTK csapatkapitánya volt. Varga Donát (18) és Uram János (20) után Márkvárt Dávid személyében klubunk a nyári átigazolási időszak harmadik játékosával írt alá szerződést. A 26 esztendős, válogatott labdarúgó 19 évesen már meghatározó játékosa volt a PMFC-nek.

 
Támadónk állapotával kapcsolatban számtalan megkeresést, üzenetet, telefonhívást kaptunk az elmúlt időszakban. Drukkereink jókívánságai természetesen folyamatosan eljutottak Robihoz, aki – miközben folytatja a munkát, üzent az érte aggódó szurkolóknak is:
 
– Köszönöm, hogy ennyien érdeklődtetek, hálás vagyok a rengeteg támogató üzenetért, amit az elmúlt hetekben kaptam, ezek egytől-egyig erőt adtak. Nem volt könnyű tudomásul vennem, hogy a bajnokság legfontosabb szakaszában nem állhattam a csapat rendelkezésére, de elfogadtam, hogy az egészségem és a jövőm érdekében nem lehettem pályán. Mindenkit megijesztettek a történtek, ezért természetes, hogy óvatos voltam, ahogy a klubom számára is az volt a prioritás, hogy rendben legyek. Rengeteg vizsgálaton estem át, mellette volt egy kisebb, de elengedhetetlen beavatkozás is, amit elvégeztek rajtam. Az orvosok mindvégig biztattak, hogy amennyiben minden a terv szerint halad, akkor a felkészülés alatt csatlakozhatok a csapathoz. Hála istennek, eddig minden jól alakult, így már végzem a rehabilitációt és semmi akadálya annak, hogy hamarosan beszálljak a közös munkába is. Ilyen krízishelyzetben természetesen a család nyújtja a vigaszt, az ő szeretetük nélkül nehezebben vészeltem volna át ezt az időszakot, éppen emiatt ugyanúgy köszönetet kell mondanom a Vasas-családnak is, a vezetőségnek, a szakmai és egészségügyi stábnak, a csapattársaknak, no és persze a szurkolóknak, hogy mindvégig mögöttem álltak és éreztették velem: várnak vissza! Mi mást mondhatnék: JÖVÖK!"
 

Ki döntött arról, hogy a DVTK egyik legjobbja a Vasashoz kerüljön?

Fontos részlet a szerződéséből. Nemrég jeleztük, hogy a DVTK egyik legjobbja, Márkvárt Dávid a Vasasba igazolt. Az angyalföldiek bejelentése után következzék a diósgyőrieké is. "Nem kívántuk értékesíteni Márkvárt Dávid játékjogát – tájékoztatott Benczés Miklós sportigazgató, – viszont szerepelt a szerződésében egy kivásárlásról szóló záradék.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC