nb1.hu

Ajka, Budafok, Misleny, Óvár, Pécs, Soroksár, Szpari: érkezők!

Próbázók Csákváron. Hivatalos bejelentések!

 

AJKA

 

"A mai napon 3 éves szerződést kötöttünk a 2003-as születésű Fodor Péterrel, aki a MOL Fehérvár FC-től érkezett hozzánk. Fodor az elmúlt évben a székesfehérváriak második csapatát erősítette, ahol 18 NB III-as mérkőzésen lépett pályára. Ajkai pályafutásához sok sikert kívánunk!

 

Csapatunk kerete ezzel az igazolással teljesnek tekinthető a 2022/23-as szezonra. Hajrá Ajka! Együtt a város, együtt a régió!"

 

BUDAFOK

 

"Csapatunk jelenleg is Telkiben tartózkodik, ahol a játékosok és a szakmai stáb mellett a vezetőség sem pihen. Ennek ékes bizonyítéka, hogy megvan együttesünk negyedik nyári szerzeménye: Német Márió csatlakozott a keretünkhöz.

 

A 27 éves középpályás több poszton is bevethető, a támadásokból és a védekezésből is kiveszi a részét. A legutóbbi szezonban a DVTK-t erősítette, amelynek színeiben 28 mérkőzésen lépett pályára és 2 gólt szerzett.

 

"Jagodics Márkkal már több mint 10 éve ismerjük egymást, illetve Diósgyőrben a korábbi budafoki játékos, Oláh Bálint is a csapattársam volt. Mindkettejükkel beszéltem és azt mondták, hogy a BMTE olyan mint egy család, ezt pedig már tegnap tapasztaltam, amikor megérkeztem Telkibe.

 

Örülök, hogy Budafokra kerültem, jó játékkal szeretném segíteni a csapatot, remélem közösen minél szebb és jobb eredményeket érünk majd el. Ma délelőtt már az első edzésem is megvolt a csapattal, pozitívak az első benyomások, ahogyan a társakról is. Remélem, hogy a holnapi edzőmeccsen már be is mutatkozhatom majd."

 

Márió korábban szerepelt az U17-es, az U19-es és az U20-as korosztályos válogatottban is. Részt vett a 2014-es U19-es Európa bajnokságon, valamint a 2015-ös U20-as világbajnokságon résztvevő nemzeti együttesnek is a tagja volt.

 

Névjegy

Név: Németh Márió

Szülletési idő: 1995. május 1.

Klubjai: Illés Béla Labdarúgó Akadémia, Szombathelyi Haladás, Diósgyőri VTK"

 

CSÁKVÁR
 

"Ma délután lejátszotta idei első felkészülési mérkőzését csapatunk. Vendégünk az egykori Vasas-játékos, Tóth András irányította NB III-as Iváncsa volt.

 

Aqvital FC Csákvár-Iváncsa 1-1 (1-0)

Csákvár, 100 néző

Aqvital (I. félidő): Auerbach – Dulló, Vaskó, Karacs, Baranyai – Sipos O., Földi M. – Tamás, Kártik, Baracskai – Hornyák.

II. félidő: Zelizi – Dulló, Karacs, Baranyai, László – Sipos O., Földi M. – Vizler, Magyar Zs., Körmendi – Kirillo. Vezetőedző: Tóth Balázs.

19. perc: Hornyák rendkívül harcosan megtámadta a vendégek kapusát az ötös jobb sarkánál, a labda éppen Tamás Nándor elé pattant, aki a jobbösszekötő helyéről, 10 méterről a kapu közepébe lőtt, 1-0.

88. perc: Jobb oldali iváncsai szabadrúgás beívelés után Pribék a tizenegyespontról a léc alá fejelt, 1-0.

 

A keret több tagjának is felmentést adott a mai, rekkenő hőségben lejátszott találkozó alól Tóth Balázs, s így lehetőség nyílt a próbázók előtt, hogy meccskörülmények között bizonyítsanak. Sorsukról a hétfői edzőtáborba való indulás előtt dönt a szakmai stáb."

 

KOZÁRMISLENY

 

"Visszatér a HR-Rent Kozármislenyhez Bartha László. A 35 éves játékos korábban a másodosztályban szereplő mislenyi együttest erősítette, majd Paksra igazolt, ahol közel egy évtizedig játszott az élvonalban. Most az előző szezonban feljutó Kecskeméti TE Hufbautól érkezik csapatunkhoz.

 

Bartha Lászlót nem nagyon kell bemutatni a baranyai focirajongóknak. A támadó 2009-ben egy szezont már játszott Kozármislenyben, két éve pedig a PMFC-t erősítette. A kettő közötti időszakban mindvégig Pakson szerepelt az NB I-ben.

 

Csaknem 300 élvonalbeli találkozó áll a háta mögött, amelyeken több mint félszázszor talált be az ellenfelek kapujába. A legeredményesebb szezonja 2015/16-ban volt, akkor 27 összecsapáson összesen 11 találatot jegyzett. A paksi évek alatt a 2010/11-es bajnokság volt a legsikeresebb, amelynek végén a csapattal ezüstérmet szerzett.

 

A sikeres paksi időszak után Pécsre igazolt, és a frissen feljutott csapattal az NB II. negyedik helyén végzett. A következő szezonban pedig eligazolt Kecskemétre, amellyel végül sikerült kiharcolniuk a feljutást az élvonalba.

 

A rutinos támadó profizmusával, öltözői jelenlétével, a váratlan kapu előtti megoldásaival, gólérzékenységével és játékszervező képességével nagy hasznára lehet újonc csapatunknak. Bartha Lászlónak sok sikert kívánunk Kozármislenyben!"

 

"Harmadik évét tölti Magyarországon Osei Clinton. A ghánai fiatalember az MTK élvonalbeli és harmadosztályú csapatában is játszott, a másodosztályban viszont a HR-Rent Kozármislenyt fogja erősíteni idén.

 

A 20 éves, accrai születésű támadó 2020 őszén igazolt Magyarországra. Az MTK U19-es együttesének jelentett óriási erősítést a gólérzékeny támadó, aki 17 mérkőzésen 12 góllal segítette a csapatot a bajnokságban. A csatár az élvonalban is bemutatkozhatott, az Újpest FC elleni, 4-0-s sikerből vette ki a részét, majd még kétszer kapott lehetőséget az NB I-ben.

 

A tavalyi szezonban a klub mindkét együttesében pályára lépett. Az élvonalban újra csereként számítottak rá, a harmadosztályban viszont fiatal kora ellenére is stabil kezdő volt. 22 meccsen 7 gólt rúgott a felnőttek között.

 

A gyors és robbanékony gólvadász idén a második vonalban kaphat játéklehetőséget, köszönhetően az MTK-nak, amely kölcsönadta őt együttesünknek. A csatár immár a HR-Rent Kozármisleny együttesével edz, és bármikor bemutatkozhat, ha Tóth László vezetőedző bizalmat szavaz neki.

 

Sok sikert Mislenyben, Osei!"

 

MOSONMAGYARÓVÁR

 

A klub Facebook-oldalának beszámolója szerint Múcska Viktor, Slakta Balázs, Papp Szilárd, Szabó Richárd és Dezamits Dominik is náluk folytatja a pályafutását.

 

 

NYÍREGYHÁZA

 

"Mindenben megállapodott a Nyíregyháza Spartacus Deutsch Bencével, így a játékos a jövő héttől csatlakozik a kerethez. 

 

A bal oldali védő 29 éves, az MTK-nál nevelkedett, többször játszott az élvonalban is. A 185 cm magas hátvéd az elmúlt két idényt Siófokon töltötte, a tavalyi szezonban 24 bajnokin lépett pályára. Deutsch Bencével két éves szerződést kötött a Nyíregyháza Spartacus.

 

A csapat szombaton 11 órától felkészülési mérkőzést játszik Sényőn a Putnok ellen."

 

PÉCS

 

"A védelem bal oldalán bevethető Hadaró Valentin kölcsönben érkezik a Kecskeméti TE-től.

 

Második nyári igazolásunk Hadaró Valentin, aki 1995. június 8-án született Kaposváron. A 27 esztendős hátvéd Felcsúton kezdett el futballozni, majd szülővárosa utánpótlásba került, ahol végigjárta a korosztályos csapatokat. A 2013/14-es szezonban mutatkozott a felnőttek között az NB I-ben, 3 mérkőzésen lépett pályára a Rákóczi színeiben. A következő bajnokságban már alapember volt az NB II-ben, 22-szer kezdőként, 3-szor csereként játszott.

 

A 2015-ös kizárás után egy rövid kisvárdai kitérőt követően visszatért Kaposvárra, a megye I-ben 24 találkozón 13 gólt jegyzett, illetve betalált az osztályozón is, amivel feljutáshoz segítette csapatát. 2016 és 2018 között az NB III-ban 57 mérkőzésen 3 góllal, illetve egy újabb feljutással segítette a somogyi együttest. Az NB II-ben azonnal ezüstérmes lett csapatával, az újabb feljutásból 31 mérkőzésen 1 góllal vette ki a részét a védelem bal oldalán bevethető játékos.

 

A 2019/20-as idényben 16 meccsen játszott a legmagasabb osztályban. A szezon végén búcsúzni kényszerültek az élvonaltól, ám kiesés után is maradt a zöld-fehéreknél, ahol 25 mérkőzésen 1 gólt lőtt a másodosztályban. Tavaly nyáron aztán elfogadva a KTE ajánlatát a váltás mellett döntött. A lila-fehérek között 24 bajnoki mérkőzésen játszott az NB II-ben, s 1 találatot szerzett, hozzásegítve az NB I-be jutáshoz a Bács-Kiskun megyei együttest, ahonnét most kölcsönben érkezik hozzánk.

 

– Jó szezonom volt a KTE-nél, de sajnos közbejött egy sérülés. Nehezen tudtam visszatérni belőle, mára azonban ismét a legjobb formában vagyok. Kölcsönben érkeztem, és bevallom, kaposvári nevelésként nem gondoltam volna, hogy Pécsett futballozhatok – nyilatkozta Hadaró Valentin. – Nagyon pozitívak az első benyomásaim, remek közegbe kerültem. Minden erőmmel azon leszek a pályán és azon kívül, hogy a legjobb teljesítményt nyújtva segítsem a csapatot.

 

Hadaró Valentint szeretettel köszöntjük Pécsett és eredményes szereplést kívánunk piros-feketében!

 

Névjegy: Hadaró Valentin
Születésnap: 1995.06.08.
Születési hely: Kaposvár
Nemzetiség: Magyar
Poszt: Hátvéd
Magasság: 186 cm
Testsúly: 84 kg
Előző klubja: Kecskeméti TE"

 

"Klubunk mindenben megegyezett Harsányi Istvánnal, aki legutóbb a Szentlőrinc házi gólkirálya volt.

 

Tovább erősödik NB II-es labdarúgócsapatunk kerete, miután klubunk a mai nappal szerződtette a támadósorba Harsányi Istvánt. Harmadik nyári igazolásunk 1997. április 26-án született a kárpátaljai Tiszaújhelyen, az utánpótlásban több helyen is nevelkedett, míg 2015-ben Szentlőrincre került, ahol fiatalon alapemberévé vált az NB III Közép-csoportjában szereplő baranyai együttesnek.

 

Ezt követően a SZEOL SC, majd a Budafoki MTE színeiben az NB II-ben szerzett további rutint, 2018-ban aztán ismét visszatért Szentlőrincre. Góljainak számát tovább növelve csapata húzóemberévé lépett elő a harmadosztályban. A sikerek sem kerülték el, a piros-feketékkel ráadásul egy osztállyal feljebb léphetett. A 2020/21-es szezonban 34 bajnokin gólpasszai mellett 4 találatot jegyzett.

 

Eközben már a csapatkapitányi karszalagot is viselte, tavalyi szezonja pedig kimagaslóan sikerült. A 25 esztendős támadó az előző NB II-es idényben csupán egyetlen bajnokit hagyott ki, s 11 találatával a Szentlőrinc házi gólkirálya volt. Ezek közül több is emlékezetesre sikeredett, legyen szó akár a Szeged elleni három pontot érő találatáról, vagy a Siófok elleni káprázatos, 60 méteres csodagóljáról.

 

– Szeretném megköszönni a Szentlőrincnek az elmúlt négy évet, nagyon jó volt közéjük tartozni, ám úgy éreztem, hogy eljött a váltás ideje – nyilatkozta harmadik nyári igazolásunk, aki eddigi pályafutása során 109 alkalommal játszott az NB II-ben. – Több megkeresésem is volt, de nagyon fontosnak tartottam, hogy a Pécsnél tárt karokkal vártak. Bizonyítani szeretnék, illetve gólpasszokkal, gólokkal segíteni a csapatot.

 

Harsányi Istvánt szeretettel köszöntjük Pécsett és eredményes szereplést kívánunk piros-feketében!

 

Névjegy: Harsányi István
Születésnap: 1997.04.26.
Születési hely: Tiszaújhely
Nemzetiség: Magyar
Poszt: Támadó
Magasság: 178 cm
Testsúly: 70 kg
Előző klubja: Szentlőrinc"

 

SOROKSÁR

 

"Hamar Ádám személyében utánpótlás válogatott támadót igazoltunk!

 

A védelem mellett a támadósor megerősítése is létfontosságú volt. A variációs lehetőségek bővítésére Halmai Ádám érkezett az NB1-es ZTE csapatából. A fiatal, mindössze 21 éves támadó a Vasas és a Haladás akadémiáján pallérozódott, szerepelt az U18-as és U19-es válogatottban, ahol gólt is szerzett. A felnőttek között Budaörsön gyűjtött NB2-es tapasztalatokat. Az MLSZ statisztikái szerint eddig 255 mérkőzésen 89 gólt szerzett!

 

Sok sikert kívánunk Ádámnak sárga-feketében!"

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC