Nem kapta meg az engedélyt, albérletbe kényszerül a Cegléd - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Nem kapta meg az engedélyt, albérletbe kényszerül a Cegléd

Szabó László - 2016. July 27. Wednesday 09:29
Cegléd - A vezetők tizenegy új játékossal és három fiatallal erősítették meg a csapatot.
Kép forrása: Cegléd VSE Facebook

Sajtótájékoztatót tartott kedden a Ceglédi VSE labdarúgó szakosztálya – számolt be a klub Facebook-oldala.

 

 

Az eseményen megjelent Ványi Zsolt ügyvezető, Varga Attila vezetőedző és Makrai László csapatkapitány, valamint bemutatásra kerültek az újonnan érkező játékosok is.

 

 

Ványi Zsolt ügyvezető elmondta, hogy a keretben történtek változások, tizenegy új játékossal erősítették meg a felnőtt csapatot és további három játékos került fel az U19-es együttesből. Azt is kiemelte, hogy örül, hogy a helyi nevelésű korábbi utánpótlás játékos, az U19-es válogatottban is megfordult Asztalos Dávid is a Cegléd csapatát erősíti a 2016-17-es idényben.

 

 

Kitért arra is, hogy a csapat Albertirsán fogja játszani hazai mérkőzéseit, ugyanis a Malomtó széli sporttelep nem kapta meg az NB II-es engedélyt. Az albertirsai pályán három éve utánpótlás válogatott mérkőzést is rendeztek.

 

 

Cegléden is stadion épül, de egyelőre függőben vannak a dolgok, erről az ügyvezető sem sokat tudott mondani.

 

– Még a közbeszerzés sincs kiírva. Ezt a sajtótájékoztatót már jó lett volna úgy tartani, hogy kint ülünk a füvön, mert nincs lelátónk. Az egész felkészülésünket úgy terveztük, hogy a felnőtt és utánpótlás játékosaink konténer öltözőkben fognak öltözni. Sajnos amíg nem zárul le a közbeszerzés, addig a bontást sem tudjuk elkezdeni – fogalmazott Ványi.

 

Varga Attila vezetőedző elmondta, hogy a legnagyobb kihívás az lesz, hogy a fiatal szabályt hogyan tartja be a klub. A játékosok nincsenek hozzászokva a sorozatterheléshez, ennek ellenére már augusztustól szerda, vasárnap ritmusban kell játszania a csapatnak. Elmondása szerint van 3-5 csapat, aki a feljutásért fog küzdeni, az összes többi – a Cegléddel az élen – pedig a lehető legjobb helyezés eléréséért fog harcolni.

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!