nb1.hu

Áll a bál a Vasasnál a védő esküvője miatt, többen nem mehettek el nyaralni

Budapest – Ma este nagygyűlés lesz Angyalföldön.

Utolsóként zárt az élvonalban, így a következő bajnokságban az NB II-ben szerepel a Vasas. Méghozzá a légiósai nélkül. 
 
Több angyalföldi forrásunk ugyanis arról adott tájékoztatást, megszületett a döntés, Jámbor János nem kíván a másodosztályban idegenlégiósokat alkalmazni, akiknek a szerepeltetése miatt a központi bevételekből összességében sokkal kevesebb jutna el Angyalföldre, ha játszanának.
 
Azt, hogy szakmailag is jó döntés született-e, még nem lehet megállapítani.
 
Mint ahogyan azt sem, jól döntött-e Michael Oenning (akit azóta már menesztettek) vezetőedző, amikor nagyjából fél évvel ezelőtt elengedte az esküvőjére Vit Benest. Akkor már lehetett tudni, hogy a szertartás az utolsó forduló időpontjára esik, a felek azt is gondolhatták akár, már nem lesz (bármilyen) tétje a kispesti kirándulásnak…
 

A német szakvezető döntéséről viszont nem tudott Vancsa Miklós ügyvezető. Úgy értesültünk, nagyjából 1 héttel ezelőtt tudta meg, hogy a védő mehet az edző szerint, ám erre ő nem adott engedélyt és ezt múlt hét csütörtökön is közölte a játékossal. Aki azonban már a pénteki edzésen sem jelent meg.
 
Ma este már többet tudnak majd egyébként az angyalföldi érintettek a csapat jövőjéről. Csapatvacsora lesz, melyen úgy tudjuk, ott lesz Jámbor János tulajdonos is.
 
Viszont nem érezte úgy mindegyik futballista, illene nekik is részt venniük az összejövetelen, mert többen jelezték, hogy ők mától mennének nyaralni.
 
Információink szerint azonban Ferenczi István edző-játékos megtiltotta mindenkinek a mai utazást!
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC