nb1.hu

Angol sztárcsapat teszteli a ZTE fiatal támadóját

Zalaegerszeg – Csóka Dánielt a Chelsea és a Liverpool is megkörnyékezte.

A Zalaegerszeg fiatal támadója, az U17-es válogatott Csóka Dániel kapott edzési lehetőséget egy hétre az angol Premier League egyik TOP csapatánál, a Chelsea FC-nél – írja a klub hivatalos honlapja.

 

Csóka Dánielt jövő szombatig hívták meg, hogy mutassa meg magát abban a közegben, ahol a világ minden részéről kiválogatott, legtehetségesebb fiatal játékosok versenyeznek. A program szerint négy edzésen és egy tétmérkőzésen teszik próbára a ZTE játékosát.

 

„Dani, tehetségével, szorgalmával, alázatos és szerény hozzáállásával, utánpótlás szakembereink „hozzáadott” munkájával érte el, hogy a korosztályánál feljebb tud lehetőséget kapni klubjában.

 

Látványos fejlődést mutatott az elmúlt évben, a „nemzetközi trendek szerint” a legjobb korban, így standard tagja lett a korosztályos válogatott szűk keretének. A válogatottnál mutatott teljesítményének illetve az angol top csapatok scout rendszerének köszönhető, hogy ilyen magas szinten is szeretnék tesztelni. Időközben a szintén ebbe a körbe tartozó Liverpool csapatának a menedzserétől is érkezett meghívó egy hasonló lehetőséggel Dani számára. Klubunk legfontosabb feladata, hogy fiatal tehetségeinket menedzseljük, építsük be a csapatunkba illetve segítsük a pályafutásuk első lépéseit.

 

Büszkék vagyunk Danira, valamint a többi fiatal játékosunkra, akik a felnőtt csapatunkban bizonyíthatnak vagy az U19-es, U17-es csapatainkban dolgoznak. Nem utolsó sorban meg kell említenünk az utánpótlás szakembereinket, edzőinket, akik elkötelezetten dolgoznak a fiatal tehetséges játékosokkal és igyekeznek kihozni mindegyikükből a maximumot. Sok szerencsét és sikert kívánunk Daninak és természetesen az egész klub szurkol az álmai beteljesüléséért. Dani kalandjáról a további híreket, személyes élménybeszámolójával folytatjuk néhány nap múlva.

 

Ágoston Zoltán klubigazgató”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC