nb1.hu

„Antifutball”! Kemény kritikát kapott a Cegléd a Vác edzőjétől

Cegléd – Nagy Tibor kénytelen volt kilenc emberrel befejezni a meccset.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Cegléd otthonában 1–0-s vereséget szenvedett a Vác csapata az NB II 5. fordulójában. A három pontot érő találat a második félidő derekán született.

 

 

 A gól története a vacfc.com beszámolója alapján:

 

 

A második félidő nagyobb iramot és egy hazai gólt hozott. Az 57. percben Wild kavarta meg a bal oldalunkat, betört a tizenhatoson belülre, ahol egy csel után visszagurított a hosszú oldalon üresen érkező Farkas A. elé, aki kapásból a léc alá lőtte a labdát.

 

 

 

Edzői értékelések:

 

Varga Attila (Cegléd):– Taktikailag ma nagyon jó teljesítményt nyújtottunk, fegyelmezettek voltunk, de az első félidőben nem volt szerencsénk. A kulcspasszokban sokat hibáztunk, nem volt gördülékeny a támadásvezetésünk. A második félidőben már a rúgott gólunkig színvonalasan futballoztunk, utána már célfutballt kellett játszanunk, ami fegyelmezettséggel párosult, így megtudtuk nyerni a mérkőzést.

 

 

Nagy Tibor (Vác):– Ez egy igen érdekes mérkőzés volt. Egy antifutballt játszó csapat meg tudott minket verni, öt védővel, vissza a tizenhatosukra beállva. „Ötvenszer” adják haza a kapusnak a labdát. Ennek ellenére az első félidőben volt két nagyon nagy lehetőségünk, egy kapussal szembeni egy az egy, és egy szabad fejes öt méterről, amit kihagytunk. A második félidőben cserélni kellett volna, de sajnos nem tudtam, mert nem tudtam már behozni fiatalt, ezért kénytelenek voltunk a második félidőt kilenc emberrel végig játszani. Kaptunk egy buta gólt, ami elkerülhető lett volna. Attól kezdve végig támadtuk a meccset. Ötösön pattogott a labda, ziccerbe mellé rúgtuk, fölé fejeltük. Ez egy ilyen nap volt. Ami biztos, hogy még hozzá kell fiatalokhoz nyúlni, mert úgy látszik, hogy ők hosszú távon nem bírnak több meccset lejátszani egymás után, s nagyon hullámzó teljesítményük van. Ezért kellene a Mátyás Zsoltnak minél előbb felépülni, és úgy néz ki, hogy fel kell még hoznom az ifiből játékost.

 

 

NB II, 5. forduló

 

 

Ceglédi VSE – Vác FC 1-0 (0–0)

G.:Farkas A. 57’

 

 

Cegléd: Horváth G. – Wild, Albert I., Farkas V., Makrai L., Farkas A. – Babolek (Valkovszki, 84.), Asztalos, Albert Á. (Nánási, 92.) – Szabó V. (Miklós, 66.), Peres. Vezetőedző: Varga Attila

Vác: Szentpéteri – Hegedűs Cs., Dlusztus, Tóth F., Földi – Sipeki (Rusvay, 61.), Tóth G., Gulyás M. (Nagy R., 83.) – Kákonyi (Majoros, 72.), Zsolnai, Niedermüller. Vezetőedző: Nagy Tibor

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC