nb1.hu

Átigazolási terveiről kérdezték a debreceni labdarúgás legendáját

Emberes feladat vár rájuk.

Az NB II-ben téli szünetre vonultak a csapatok. Az utolsó helyen a DEAC áll, a cívisvárosiakat 10 pont választja el a bennmaradástól. A klub hivatalos weboldala nem véletlenül írta, hogy emberes feladat vár a játékosokra:
 
"Valóban nehéz dolgunk lesz. Elsősorban a védekezésünket kell rendbe tenni. Gyakran olyan hibákat követtünk el hátul, amiket a vetélytársaink könyörtelenül megbüntettek, emiatt értékes pontok csúsztak ki a kezünkből. Ilyen ajándékokat az új évben már senkinek sem adhatunk" – nyilatkozta a tréner a deac.hu-nak.
 
A terjedelmes interjúban az átigazolási tervek is szóba kerültek.
 
"A napokban fogunk beszélgetni a vezetőséggel az erősítésekről. Nem zárkóznék el attól, ha tehetséges fiatalok érkeznének hozzánk, de rutinos játékosokra is szükségünk van. Ahhoz ragaszkodom, hogy a kiszemeltek próbajátékon vegyenek részt. Az lenne a legideálisabb, ha teljes kerettel kezdhetnénk meg a felkészülést, de legrosszabb esetben is az alapozás második hetére már össze kell állnia a csapatnak" – mutatott rá Sándor.
 
Sándor Tamás egyébként futballistaként négyszer nyerte meg az NB I-et a Lokival, emellett 2008-ban a Magyar Kupában szerzett aranyérmet. 
 
A csapat stadionja egyébként egyre szebb lesz: 

 

Egyre szebb a debreceni stadion – képek

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC