nb1.hu

Átigazolások: Lipcsei Péter kiadta a jelszót!

Mit lép a Ferencváros?

Nem úgy sikerült az ősz a Lipcsei Péter által trenírozott Soroksárnak, ahogyan azt előzetesen tervezték a klub vezetői, edzői, játékosai és szurkolói.
 
Az utolsó mérkőzés, otthon a Siófok ellen, tökéletesen visszaadta a csapat őszét. Lipcsei Péter csapata jól játszott (tényleg látványos focit játszik a Sori), ám ezen a mérkőzésen sem volt szerencséje. A hazaiak rúgtak szögletet, de abból kontrát vezetett a vendégcsapat, aminek a végén Pászka Lóránd teljesen feleslegesen szabálytalankodott Horváth Péterrel szemben, a jogos 11-est Cipf Dominik értékesítette, ráadásul a legutolsó percben.
 
A Soroksár egyébként 10-szer kapott ki az ősszel, de csak két olyan alkalom volt (2. forduló: KTE-Soroksár 5-2, 3. forduló: Szolnok-Soroksár 3-1), amikor egygólosnál nagyobb különbségű zakó volt a végén.
 
A Sori 5 győzelmet és 5 döntetlent is fel tud mutatni, utóbbiak közül legalább 3 alkalommal simán győzhetett is volna, ám mivel ezek a sikerek elmaradtak úgy foglalja el a 16. helyet a tabellán, hogy 1 pontos előnye van a legjobb kieső helyen tanyázó Budafok előtt.
 
Lipcsei Péter ki is mondta a lényeget: mivel már hátrafelé kell tekinteniük, emiatt legalább 3-4 játékost kell, hogy igazoljanak a télen (a videón a 11-es után vannak az értékelések).
 
Mi tesszük hozzá: vagy kell, hogy kapjanak a Ferencvárostól…
 

Soroksár SC – BFC Siófok (0-1) összefoglaló 2021. 12.12.

(null)

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC