nb1.hu

Az 1860 Münchenből érkezik játékos a lilákhoz

Békéscsaba - A német klub jelentette be.

 
Hursán György, az 1860 München magyar légiósa visszatér nevelőegyütteséhez, az NB II-ben szereplő Békéscsabához, amely 2019 nyaráig veszi kölcsön a fiatal játékost – számolt be róla a német klub hivatalos oldala.
 
Hursán – aki 2015 elején a Puskás Akadémia U19-es csapatától került ki Németországba – nem indult el a német negyedosztály élén álló csapatával az edzőtáborba, mert egy NB I-es együtteshez szeretett volna szerződni. A középpályásként és védőként bevethető sokszoros utánpótlás-válogatott játékos a téli felkészülést a DVTK-val kezdte meg, ám a törökországi edzőtáborba már nem tartott a gárdával – írta az nso.hu.
 
A 21 esztendős futballistát ezt követően az Újpesttel hozták szóba, ám a fővárosiak helyett egy másik lila-fehér együttes, az NB II dobogójának legalsó fokán telelő Békéscsaba lett a befutó – amely egyébként Hursán nevelőegyesülete.
 
Az 1860 München felnőttcsapathoz nyáron felkerülő ballábas középpályás 13 meccset játszott az őszi szezonban, a német csapattal kötött szerződése 2020 nyaráig szól.
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC