nb1.hu

Az anyagiakon nem fog múlni: bajnokként jutna vissza az MTK

Budapest – Hamarosan bejelentik az új befektetőt.

A másodosztályban is az NB I-ben megszokott feltételek állnak az MTK Budapest labdarúgócsapatának rendelkezésére, így mindenképpen a mielőbbi osztályváltás a cél – erről Deutsch Tamás, a klub elnöke beszélt a DIGI Sport reggeli műsorában hétfőn.

 

Az újraválasztott klubelnök mindenekelőtt kiemelte: büszkék a női csapat bajnoki címére, amely a hat látványsportágat figyelembe véve az egyik fővárosi elsőség (a másik a Honvéd sikere a férfi NB I-ben – a szerk.). Ezt követően terelődött a szó a férfiak lehetőségeire.

 

„A magunk mögött hagyott 3 évben tudatosan abból a szempontból is építettük az MTK-t, hogy sikerült növelni a bevételeinket, azaz a labdarúgócsapatra fordítható összeget. Ezért fogalmaztam úgy korábban, hogy több szempontból is szégyen ez a szereplés” – közölte Deutsch. – Elsősorban méltatlan a klub hagyományaihoz, azokhoz a körülményekhez, amelyet a vállalat vezetői a stáb számára tudtak biztosítani. Volt négy hetünk a szégyent jelentő kudarc elemzésére, ám mostantól kezdve mindenkinek kötelessége, hogy előretekintsen. Az előttünk álló bajnoki évben ugyanolyan feltételek között fog tudni az MTK működni, mint legutóbb az NB I-ben – mondta el a sportvezető, aki hozzátette: a minimális cél a feljutás, ám az igazi az volna, ha a csapat bajnokként vívná ki az osztályváltás jogát.

 

Deutsch Tamás beszélt arról is, hogy új befektetővel egészül ki az MTK támogatói köre: az ezzel kapcsolatos bejelentésre még a másodosztályú idény július végi rajtja előtt sor kerül. 

 

Élő közvetítés az átigazolási piac minden fejleményéről – NB1.hu

Átigazolási hírek

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC