Az egekig marasztalta csapatát Aczél Zoltán – reakció - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Az egekig marasztalta csapatát Aczél Zoltán – reakció

Bíró Ádám - 2022. May 30. Monday 11:54
Veretlenül lett bajnok a Kozármisleny.
Kép forrása: kozarmislenyfc.hu

Az NB III. utolsó fordulójában, már biztos bajnokként léphetett pályára HR-Rent Kozármisleny a Monor ellen. A hazai mérkőzésnek mindössze az volt a tétje, hogy vajon sikerül-e megőrizni Aczél Zoltán csapatának a veretlenséget. Az esős idő ellenére rengeteg szurkoló látogatott ki a mérkőzésre ünnepelni a bajnokcsapatot.

 

 

ÍME, A GÓLOK TÖRTÉNETE A KOZÁRMISLENY BESZÁMOLÓJA ALAPJÁN:

 

A 4. percben Nagy E. indította a bal szélen Kirchnert, aki a hosszún érkező Szabónak ívelt, aki nem lőtt, hanem középre passzolt Vajdának, ő pedig közelről a bal felső sarokba rúgta a labdát. 1-0

 

A 26. percben szöglet utáni kavarodás végén Hulicsár előtt maradt a labda, aki 10 méterről könnyedén lőtt a jobb alsó sarokba. 1-1.

 

A 33. percben Kirchner 18 méteres szabadrúgással lőtte ki a kapu jobb oldalát. 2-1.

 

A 43. percben eladtunk egy labdát saját térfelünkön, amellyel Haragos indult meg kapunk felé, éles szögből lőtt, ezt még Lékai hárította, de a kipattanót Hulicsár a kapuba lőtte. 2-2.

 

A 60. percben Kirchner indította Turit a bal szélen, aki pontosan passzolt középre az érkező Tóthnak, aki közelről a kapuba vágta a labdát. 3-2.

 

A 73. percben ismét labdát szerzett a Monor a félpályánál, amivel Hulicsárt ugratták ki, aki megszerezte harmadik gólját. 3-3.

 

A találkozó 3-3-as döntetlennel ért véget, így veretlenül lett bajnok a Baranya-megyei együttes. Ez egyedül Aczél Zoltán csapatának sikerült a három osztály bajnokai közül.

 

” Tavaly június óta eltelt 1 év, nagyon boldog vagyok! Nagyon boldog vagyok, hogy ide kerültem és nagyon – nagyon boldog vagyok, hogy ilyen játékosokkal, ilyen emberekkel – mind szakmailag, mind emberileg – dolgozhattam együtt. Elképesztő évet csináltak, olyan kohéziót alkottak, olyan rendesen dolgoztak, annyira bennük volt az alázat, az akarat, hogy nehéz szavakat találni. Az ember az egekig akarja őket dicsérni, csodálatos emberek, csodálatosak voltak szakmailag, nagyon nagy dolog, hogy a 38 mérkőzést veretlenül vívták meg! Boldog vagyok! Köszönöm a klubnak hogy ide kerülhettem, köszönöm a stábtagjaimnak a munkát, hogy egy ilyen évet élhettünk át együtt! Az én szívemnek és lelkemnek is nagyot sokat segít!” – nyilatkozta a klubhonlapnak Aczél Zoltán a HR-Rent Kozármisleny vezetőedzője.

 

NB III. Közép csoport 38. forduló
HR-Rent Kozármisleny – Monor 3-3 (2-2)
Kozármisleny, 400 néző, Vezette: Szommer A. (Topálszki Sz., Juhász L.)
HR-Rent Kozármisleny: Lékai – Horváth, Füredi (Gajág 54.), Turi – Kozics (Berdó 75.), Nagy E. (Beke 54.) – Szabó D., Kirchner, Vajda (Kónya 75.) – Tóth Z., Hampuk (Ulrich 85.)
Vezetőedző: Aczél Zoltán
Monor: Bozsó – Szabó Zs., Nagy T., Barthel, Markos, Kocsis (Hegedűs 69.) – Haragos, Juhász, Papp (Demcsák 88.), Rácz – Hulicsár
Vezetőedző: Kurucsai Milán
Gólszerzők: Vajda 4., Kirchner 33., Tóth Z. 60., illetve Hulicsár 26., 43., 73. percben
Sárga lap: Kocsis 31., Markos 73., Juhász 79. percben.

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!