nb1.hu

Az éllovas Diósgyőr átigazolási tervei

Frissíteni mindig kell!

Az élen zárta az őszt a DVTK, de úgy, hogy volt olyan szakasza a diósgyőriek szereplésének a szezon közepén, amikor nem igazán úgy jöttek a számukra az eredmények, ahogyan azt eltervezték. A Diósgyőr az első fordulóban Csákváron nyert, majd hazai pályán győzte le a legnagyobb riválisának számító Vasast 2-1-re. Az angyalföldiek egyébként 1 ponttal követik a tabellán a piros-fehéreket.
 
Kondás Elemér ezt mondta a boon.hu-nak a kezdetekről:
 
„Óriási változások történtek a klub háza táján, szinte a teljes keret kicserélődött, összesen 19 új labdarúgó érkezett, és nem mellékesen a szakmai stáb is kicserélődött. Az biztos, hogy nem volt egyszerű az indulás, de a szezon végére csak kialakultunk. Az ősz elején a legtöbb játékosnak meg kellett szoknia a másodosztályt, azt, hogy ez nem az NB I., itt teljesen más minden, nagyon különböznek a meccsek. Itt ugyanis minden centiméterért, minden labdáért a szó szoros értelmében harcolni kell. És az is újszerű volt szinte minden labdarúgó számára, hogy ebben a mezőnyben a DVTK volt az egyik olyan csapat, amely ellen minden együttes, minden ellenfélként szerepelt játékos bizonyítani akart, és ennek jegyében kettőzött erővel küzdött ellenünk. Így a keretünk tagjainak elsősorban azt kellett megszokniuk, hogy a meccseken jobban dominálnak a párharcok, ezeket kell nagy számban megnyerni, mert ezzel, ezen keresztül lehet a mérkőzéseken győzelmeket szerezni.”
 
A DVTK az őszi hajrában 9 meccses veretlenségi sorozatot tudott felmutatni, ezért is került az élre, de a kérdés az, hogy meglévő játékoskeret elég lesz-e a remélt és vágyott feljutás kiharcolására. Az átigazolási tervekről Kondás a következőket mondta:
 
„Frissítésre mindig szükség van, nem szabad abba a hibába esni, hogy jók vagyunk. Látjuk, hogy hol, mely posztokon lehetne még javulni. De erről nem fogok beszélni, legyen elég annyi, hogy minden csapatrészben jól jönne az erősítés. Hogy mennyi frissítés lesz, lehet, azzal kapcsolatban még nem tudok pontos számot mondani. A gyakorlat az, hogy 3-4 ember cserélődik. Ha a keret végéből elmegy három játékos, és az elejére igazolnak három főt, akkor tovább tud fejlődni egy csapat.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC