Az élvonalból is igazolt a Szpari - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Az élvonalból is igazolt a Szpari

Simon Zoltán - 2020. July 08. Wednesday 08:36
Három szerződést kötöttek meg.
ÍME, A NYÍREGYHÁZA BEJELENTÉSE:
 
"SZERZŐDÉSKÖTÉSEK - HÁROM KONTRAKTUSRA KERÜLT ALÁÍRÁS
 
Nagyüzem volt a Nyíregyháza Spartacusnál. Miközben a keret tagjai megkezdték a bentlakásos edzőtábor első hetét - a Victoria Garden a csapat "főhadiszállása" - a klub vezetése folyamatosan egyeztetett, és több megállapodást is kötött.
 
Megegyezett a csapat Farkas Auréllal, aki a következő idényben a Nyíregyháza Spartacust erősíti. A 26 éves középpályás tavasszal az élvonalbeli Kaposvár labdarúgója volt. Csákvárról érkezett a télen a somogyiakhoz, az NB-II-es együttes meghatározó tagja volt, az előző idényben a csákváriaknál 33 bajnokin lépett pályára, 31 esetben kezdőként. Előtte Szegeden, Szolnokon és a Ferencváros II-ben futballozott, utóbbival NB-III-as bajnok lett.
 
Szintén mindenben megállapodott a Szpari Starosta Dáviddal, így a saját nevelésű 18 éves labdarúgó a jövőben is a Nyíregyházát erősíti.
 
Új kapusedző is érkezett a csapathoz Miski Zoltán személyében. A 37 éves hálóőr legutóbb a Jászberény kapuját őrizte, korábban volt a Honvéd kapusa, ő a jövőben a szakmai stábot erősíti. Pintér László kapusedzőre számít a jövőben is a klub, ő irányítja a Szpari II. kapusainak edzéseit, és a Bozsik Akadémia fiataljainak tréningjeit.
 
A Szpari szerdán 18 órától edzőmérkőzést játszik Örökösföldön a BVSC ellen."
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!