Az ETO korábbi bajnokcsapatából erősített a Kozármisleny - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Az ETO korábbi bajnokcsapatából erősített a Kozármisleny

Göbölyös András - 2016. August 08. Monday 09:06
Kozármisleny – Az újonccsapat három játékost szerződtetett.
Kép forrása: puskasakademia.hu

A Kozármislenynek főképp fiatal játékosok terén voltak hiányosságai ezért két olyan labdarúgót igazolt, akik megfelelnek a fiatal szabálynak (1996. január 1. után születettek) - írja a klub hivatalos honlapja.

 

Gubacsi Zoltán az Újpest csapatától érkezik 1 évre, kölcsönbe. Tavasszal az NB II-es Szigetszentmiklóst erősítette, ahol 10 bajnoki mérkőzésen lépett pályára és 1 gólt szerzett. A tavaly őszt az Újpest II csapatában az NB III Keleti csoportban töltötte, 14 bajnoki mérkőzésen 1-szer talált be az ellenfelek kapujába. Az 1996-os születésű labdarúgó már a megelőző évben is az NB III-ban szerepelt, akkor a Diósd színeiben 12 meccsen 2 gólt lőtt. A jobb lábas labdarúgó főképp a védelemben vethető be.

 

Varga Márkó 1997-es születésű és a Bp. Honvédtól érkezik. Fiatal kora ellenére már két szezonban is a felnőttek között szerepelt, tavalyi 9 alakalommal lépett pályára a piros-feketéknél. Leginkább a bal oldali védő pozíciójában mozog otthonosan, klubja őt is kölcsönbe engedte el.

 

Nagy fogásnak tűnik és talán az újonnan érkező játékosok közül Marko Dinjar neve cseng a legismerősebben. Horvát nemzetiségű de magyar felmenőkkel rendelkezik ezáltal futball-magyar is egyben. A 30 éves labdarúgó 2009-től futballozik Magyarországon, a Győri ETO-ban lett ismert, ahol alapembernek számított, a 2012/13-as szezonban pedig bajnoki címet is nyert. Az ETO NB I-ből történt kizárás után az első osztályú Puskás Akadémiához igazolt. Ezidáig 122 NB I-es mérkőzésen lépett pályára, 6 gólt szerzett.

 

A héten már mindhárom játékos a Kozármislennyel edzett, pénteken pedig sikerült elintézni az átigazolásukat is.

 

Az érkezők mellett lesznek távozók is. Zsebe Gábornak a nevelési költségtérítésével adódott probléma, ezért nem sikerült Mislenyben tartani. Az 1997-es születésű fiatal labdarúgó az NB III-as Szentlőrinc gárdájában folytatja pályafutását. Fenyvesi Olivér a több játéklehetőség miatt ugyancsak Szentlőrincre került az NB III-as csapathoz.

 

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!