nb1.hu

Az MLSZ miatt is bukhatja feljutást a Soroksár

Soroksár - Játszhat-e Gengeliczki és Csilus Tamás a hétvégén?

Mint köztudott, 3-1-es vezetésnél, a 61. percben, villámlás miatt félbe szakadt a Soroksár SC szerdai bajnoki mérkőzése a Szeged együttese ellen. Hogy mi lesz a találkozó sorsa, újra kell-e játszani a teljes meccset, esetleg csak a hátralévő 29 percet kell pótolni, vagy éppen a 3-1-es állás lesz a végeredmény, arról az MLSZ Versenybizottsága dönt. Ám ezen felül is akad nyitott kérdés … – írja a soroksarsc.hu

 

Igazából nincs időhöz kötve, hogy a félbe szakadt összecsapás sorsáról határozzon a bizottság, hiszen a bajnokság folytatását illetően mindegy, ma vagy egy hét múlva születik döntés. (A fair play szelleme, a bajnokság kiélezett hajrája miatt azért ildomos lenne, ha gyorsan felszállna a füst.) Ugyanakkor akad olyan kérdés, melynek megválaszolása nem tűr halasztást, hiszen máris nyakukon a következő bajnoki összecsapás.

Megyei rangadót rendeznek Nyíregyházán – NB2.hu

Megyei rangadót rendeznek Nyíregyházán

 

Gengeliczki Gergő és Csilus Tamás egy hete, Dorogon begyűjtötte ötödik sárga lapját, így nem léphettek pályára a szerdai bajnokin. Azzal viszont, hogy a Szeged elleni meccs félbe szakadt – olyan, mintha nem is lett volna -, kérdésessé vált, hogy az MLSZ letöltöttnek nyilvánítja-e eltiltásukat. Ha igen, pályára léphetnek vasárnap, ha nem, akkor ki kell hagyniuk a Cegléd elleni meccset (is). Az viszont dupla büntetést jelent számukra, hiszen az egymeccses eltiltásból azonnal kettő lesz. És ez újabb kérdést vett fel. Ha csak pótolni kell a félbe szakadt meccs 29 percét, a csapatoknak ugyan abban az összeállításban kell pályára lépniük, mint ahogy befejezték szerdán? Mi van, ha valaki megsérül addig, esetleg kisárgul vagy kiállítják?

 

Száz szónak is egy vége, az MLSZ Versenybizottságának nagyon gyorsan, lehetőleg még a hét végi bajnoki forduló előtt határoznia kellene a Soroksár SC-Szeged meccs ügyében, hogy ne sérüljön a sportszerűség szelleme.

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC