Az MTK-tól és a DVTK-tól is érkezett játékos a Tiszakécskéhez - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Az MTK-tól és a DVTK-tól is érkezett játékos a Tiszakécskéhez

NB2.hu - 2023. January 12. Thursday 13:55
Kölcsönadást jelentett be a Kazincbarcika, ketten távoztak a Szegedtől.
Kép forrása: tiszakecskefoci.hu
TISZAKÉCSKE
 
A 11. helyen telelő Tiszakécske Törökországban készül a bajnokság folytatására. A klub beszámolójából kiderül, hogy Biben Barnabást az MTK-tól, Vajda Botondot pedig a Diósgyőrtől vették kölcsön.
 
Íme a tiszakécskeiek közleménye:
 
"Már az edzőtábor első napján, január 11-én elkezdődtek a konditermi edzések a Tiszakécskei LC labdarúgói számára Side-ben, s a mai napon is a konditeremben folytatódott a felkészülés.
 
A csapattal betegség miatt nem utazhatott el Pongrácz Viktor, Farkas Norbert és Vólent Roland. Ők később csatlakoznak a kerethez Törökországban. Lovas Zsombor régebb óta sérült, így ő Tiszakécskén folytatja a rehabilitációt a mielőbbi visszatérése érdekében.
 
A csapattal Törökországba utazott Biben Barnabás(19), aki az MTK-tól érkezett, illetve Vajda Botond(18), aki a Diósgyőr csapatától került hozzánk. Mindketten június 30-ig, kölcsönbe kerültek a Tiszakécskei LC-hez. Szintén a kerettel utazott Major Szabolcs(19), aki a Kecskeméti TE labdarúgója. Ő próbajátékon vesz részt nálunk."
 
A Tiszakécske idei első bajnokiján a Kozármislenyt fogadja január 29-én. 
 
KAZINCBARCIKA
 
A 13. pozícióban tanyázó Kazincbarcika a Facebookon jelentette be Laczkó Milán kölcsönadását. A futballista az NB III Keleti csoportjában szereplő Karcagban bizonyíthat a tavaszi idényben.
 
"A folyamatos és több játéklehetőség érdekében a tavaszi szezont az NB III. Keleti csoportban szereplő Karcag együttesénél tölti Laczkó Milán. 
 
A jelenleg hatodik helyen álló csapatban remélhetőleg jó és eredményes tavaszt tud majd maga mögött Milán, hogy még sikeresebb legyen a pályafutása a jövőben" - olvasható a közleményben. 
 

Laczkó a mostani szezonban 11 NB II-es bajnokin jutott szóhoz, a fellépéseit 2 góllal zárta.
 
A Barcika az NB II-ben a Békéscsabát látja vendégül január 29-én.
 
SZEGED
 
A negyedik helyezett Szeged hivatalos oldala Germán Tamással készített egy interjút. A csapatmenedzser a keretben történt változásokról is kérdezték:
 
"Tervek mindig vannak, de azt nagyon gyorsan meg kellett tanulnom, hogy itt minden akkor biztos, ha a szerződésen pecsét van és a játékos edzésre jelentkezett. Amikor ez megtörténik egy új igazolás esetében, akkor a szurkolókat is tájékoztatjuk. Így jelenthettük be, hogy a DVSC keretéből Rácz Balázs csatlakozott hozzánk. Két játékos, Kóródi Nándor és Daru Bence pedig nem nálunk folytatja pályafutását. A keret még alakul és biztosan változik a bajnoki rajtig" - fogalmazott Germán.
 
A Szeged idei első bajnokiján a Győrrel csap össze hazai környezetben január 30-án. 
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!