nb1.hu

Azonnal háborúba megy az újonc új trénere

Szerdán találkozott először a csapattal.

Ahogyan a héten korábban jelentettük, a Vasas, az Eger és a ZTE volt edzője, Simon Antal szerződött Tiszakécskére. Vasárnap pedig már a Nyíregyháza ellen vonulhat legénységével háborúba a pontokért, melyekre nagy szüksége van a csapatnak, hiszen akár már most biztosíthatják NB II-es tagságukat. 
 
– Szerdán délelőtt találkoztam először keret tagjaival, azóta négy edzésen vagyunk túl. Személyesen megismerkedhettem a labdarúgókkal, mindenkivel túl vagyunk egy négyszemközti beszélgetésen is. Nagy mélységekbe még nem mentünk bele a héten, arra jó volt ez a pár nap, hogy személyes benyomásokat szerezzek a keretről. Arra mindenképpen építhetünk, hogy múlt vasárnap egy komoly sikert ért el a csapat Békéscsabán. Igaz változtatásra szükség van, mivel azon a meccsen a Gréczi testvérek és Mihály Dávid is kisárgázták magukat. Szerencsére Kocsis Gabi már visszatérhet a pályára és Csáki Robi is edzhetett már a héten. Ebből a szituációból kell vasárnap kihoznunk a maximumot – mondta a mérkőzés előtt a klub honlapjának a tréner.
 
– A tízedik mérkőzését vívja egymás ellen vasárnap a Tiszakécske és a Nyíregyháza Spartacus. Az eddigi mérleg nagyon vegyes, négyszer a Duna Aszfalt TVSE, háromszor a Szpari nyert, kétszer pedig döntetlen lett a végeredmény – ezt már a Szpari honlapja emelte ki. Tehát a három pont mellett más tét is nyomhatja kécskeiek vállát, bár az pozitív hatással lehet a csapatra, hogy egy másik nagy múltú csapat, a Békéscsaba ellen épp múlt héten őrizték meg hasonló pozitív mérlegük. Az Előre még soha nem tudott nyerni kécskei csapat ellen tétmeccsen.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC