Balhés meccs Angyalföldön: az MLSZ-hez fordul a Haladás - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Balhés meccs Angyalföldön: az MLSZ-hez fordul a Haladás

Simon Zoltán - 2021. November 23. Tuesday 12:09
Az ügyvezető nyilatkozott.
Kép forrása: Vasas/Facebook
Az MLSZ Fegyelmi Bizottságához fordul a Haladás, ugyanis az egyik angyalföldi futballista Horváth Rajmund felé köpött a vasárnapi meccsen. A kifejezetten balhés találkozóról az alábbi cikkben számoltunk be bővebben:
 

 

Az elkövető Pátkai Máté volt, aki lerántotta a szombathelyiek fiatal játékosát, majd a földön fekvő futballista irányába köpött, amiről videófelvétel is készült. Séllei Árpád, a szombathelyiek ügyvezetője nem hagyta annyiban az ügyet, így nyilatkozott a Nemzeti Sportnak:
 
„Egyelőre annyit tudtunk tenni, hogy a videó elküldésével kértük az MLSZ-t, vizsgálják meg az ügyet, mert nem hiszem, hogy normális dolog, ha valaki előbb két kézzel leránt valakit, majd szándékosan leköpi. Ezt valaki büntetlenül megteheti? Maradjunk annyiban, ez nem elfogadható, de az sem, ahogy a hazai játékosok a kiállítás után viselkedtek velünk. Fiatal csapatunk van, tele utánpótlás-válogatottakkal, így például Horváth Rajmund, Tóth Milán, Mocsi Attila, Kállai Kevin, Tóth-Gábor Kristóf, Pataki Márk vagy Szijjártó Ármin. Nekik nem feltétlenül ilyen viselkedést kellene látniuk például a huszonháromszoros válogatottól, akinek a neve mellett háromszázharmincöt NB I-es meccs áll. Mert rendben, a tét óriási volt, győzelmükkel megelőztek minket a tabellán, de van egy határ, amit nem szabad átlépni.”
 
A Nemzeti Sport a Vasast is megkereste az üggyel kapcsolatban, ám a klub nem kívánt reagálni.
 
A mérkőzés nagyon feszült hangulatban telt, a találkozó során mindkét oldal jtáékosai alaposan kivették a részüket a verbális ütközetből is.
 
FRISSÍTÉS: 16.19
 
 

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!