nb1.hu

Barcika: végleges és teljes az edzői stáb

Hivatalos bejelentés.

 

Korábban az nb2.hu elsőként és egyedüliként jelezte, hogy Pacsi Bálint lesz a Kazincbarcika edzője. A klub kedd este bejelentést tett az edzői stábról, íme, a közleményük:

 

"Pacsi Bálintot, mint csapatunk új vezetőedzőjét múlt hét csütörtökön jelentettük be, azóta már természetesen az őt segítő szakmai stáb is teljessé vált. Kapusedzőként marad a Kolorcity Kazincbarcika SC kötelékében Botló Ádám, azonban a januári felkészülést új asszisztens edzővel, mentál edzővel és videóelemzővel kezdjük meg.

 

Elek Norbert – asszisztens edző

Elsőként csatlakozott Pacsi Bálinthoz a korábban már labdarúgóként is bizonyító Elek Norbert. A negyvenhárom éves sportszakember, mint asszisztens edző kap szerepet csapatunknál. Elek Norbert sportkarrierje során a DVTK, a Vasas és a Mezőkövesd csapatainál is megfordult, majd később edzői pályafutása alatt a Felsőtárkány, valamint az NB3-as Mezőkövesd Zsóry vezetőedzői posztját töltötte be, illetve az NB1-ben szereplő Kövesd másodedzői pozíciójában is dolgozott.

 

Szabó Attila – erőfejlesztő-mentál edző

Szabó Attila, mint erőfejlesztő- és mentál edző segíti majd a csapat munkáját januártól. A sportszakember korábban két évet dolgozott a Videoton utánpótlásnál, illetve mint edző Spanyolországban, Madridban is megfordult.

 

Simon László – videóelemző

A Kolorcity Kazincbarcika szakmai stábját erősíti a továbbiakban Simon László is, aki videóelemzőként segíti majd a csapat munkáját. Simon László főállásban a DVTK Labdarúgó Akadémia kötelékében  videóelemzőként dolgozik, nálunk pedig hatékony együttműködés érdekében, mint videóelemző segíti a csapat mérkőzésekre való felkészülését.

 

Botló Ádám – kapusedző

A kapusedzőnk személye nem változott, csapatunk hálóőreinek megfelelő felkészüléséről továbbra is Botló Ádám gondoskodik. 

 

Ezúton szeretnénk megköszönni  a távozó Kriston Istvánnak és Nagy Zsoltnak a Kolorcity Kazincbarcika SC-nél végzett munkájukat, mind nekik, mind az újonnan bemutatott stábnak sok sikert kívánunk!"

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC