Békéscsaba, Csákvár: bejelentések a vezetőedzők sorsáról - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Békéscsaba, Csákvár: bejelentések a vezetőedzők sorsáról

Nagy Benjámin - 2022. May 26. Thursday 12:18
Hivatalos közlemények.
Kép forrása: 1912elore.hu

 

A BÉKÉSCSABA JELENTÉSE:

 

"A Békéscsaba 1912 Előre klubvezetésének döntése értelmében Brlázs István Gábor marad első csapatunk vezetőedzője a 2022/2023-as idényben is.

 

Klubunk minden kérdésben megegyezett a békéscsabai, 46 éves szakemberrel, aki a továbbiakban is élvezi többségi tulajdonosunk, valamint a klubvezetés bizalmát és támogatását, így az előttünk álló szezon felkészülési, bajnoki és MOL Magyar Kupa programjában is vezetőedzőként irányítja majd lila-fehér együttesünket. Gábor másodszor vállalt felelősséget beugrósként első csapatunk munkájáért és mindkét alkalommal sikerrel teljesített, így a vezetőség számára is egyértelmű volt a további együttműködés lehetőségének megteremtése.

 

Köszönjük az eddigieket, sok sikert, kitartást és jó egészséget kívánunk! Hajrá Lilák!"

 

A CSÁKVÁR JELENTÉSE:

 

"Kilenc fordulóval a 2021-22-es másodosztályú bajnokság befejezése előtt klubunk közös megegyezéssel szerződést bontott Mónos Tamás vezetőedzővel – és segítőjével, Burányi Tamással -, s helyére Tóth Balázst szerződtette szakvezetőnek. Az addig a Puskás Akadémia NB III-as csapatánál dolgozó, 42 éves szakember “hozta magával” pályaedzőnek Bodor Boldizsárt és Hegedűs Ferenc kapusedzővel, valamint Bajor Richárd erőnléti edzővel kiegészülő szakmai stábjával próbálta meg kirángatni csapatunk kátyúba ragadt szekerét.

 

Szerződtetése telitalálatnak bizonyult. Az NB II-ben újoncnak számító szakember azonnal egy fölényes győzelemmel mutatkozott be kispadunkon, s végül négy győzelmet, három döntetlent és mindössze kettő vereséget könyvelhetett el irányításával csapatunk. Ez pedig azt jelentette, hogy a korábban kieső helyen tanyázó együttesünk nem csak bent maradt a másodosztályban, de a 12. helyre lépett előre a táblázaton. A remek szereplés pedig – nem meglepő módon – szerződés-hosszabbítást ért a fiatal szakember számára, azaz a 2022-23-as idényben is az áll csapatunk összeállításának végén, hogy vezetőedző: Tóth Balázs."

 

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!