nb1.hu

Békéscsaba-Fradi: mindent megtettek, hogy Csabán legyen a kupameccs

Fontos szurkolói információk.

A BÉKÉSCSABA KÖZLEMÉNYÉT VÁLTOZTATÁS NÉLKÜL KÖZÖLJÜK:
 
"Belépőjegy és bérlet információk:
 
Felhívjuk figyelmüket, hogy a mérkőzés fokozott biztonsági besorolást kapott, ezért a belépőjegyek kizárólag névre-helyre szólóan válthatók meg. A jegyek árai változatlanok, a diák-nyugdíjas 500, a felnőtt tikettek ára 1.000,- forint.
 
Fontos tudni, hogy a Békéscsaba 1912 Előre mindent megtett azért, hogy a találkozót ne kelljen más városban és pályán megrendezni, így sikerült elérni, hogy a jelenlegi átmeneti állapotban is lehetősége legyen a békéscsabai és Békés megyei közönségnek helyben megtekinteni a Ferencváros vendégjátékát!
 
A jegyvásárlás kizárólag elővételben lehetséges, személyesen az Előre Székház ügyfélszolgálati irodájában (5600 Békéscsaba, Kórház utca 6. I. emelet) vagy online módon. Az online módon történő jegyvásárláshoz szurkolói kártya (hazai szektorba Előre vagy bármilyen más klubkártya, a vendég szektorba Fradi kártya) szükséges. Személyesen történő jegyvásárláshoz személyi-, diák- vagy nyugdíjas igazolvány felmutatása szükséges. Egy vásárló maximum három jegyet válthat, amennyiben magával hozza a jegyigénylők személyazonosító okmányait. Figyelem! A mérkőzés napján már nem lesz jegyárusítás, tehát a pénztárak ZÁRVA lesznek. Jegyek csak korlátozott számban válthatók a készlet erejéig, a hazai részbe összesen 2.325 darab, a vendég szektorba pedig 216 darab.
 
Mivel a helyeket névre szólóan lehet lefoglalni, ezért bérlettel rendelkező szurkolóinknak is szükséges egy technikai, nulla forintos jegyet váltaniuk erre a mérkőzésre. A bérletek típusától függetlenül (felnőtt, diák-nyugdíjas, vagy tisztelet) mindenkinek szükséges technikai belépőt igényelnie. A technikai belépők online módon NEM igényelhetők. Egy személy, csak a saját bérletével, kizárólag egy technikai belépőt kérhet. Kérjük, hogy mindenképpen hozzák magukkal bérletüket, másképp nem tudjuk kiállítani a technikai jegyeket!
A VIP bérletekkel rendelkező vendégeinknek nincs teendőjük, ők a megszokott módon léphetnek majd be a stadionba.
 
A jegyértékesítés 2019. november 18-án indul a következő menetrend szerint. Az első héten (november 18-22. között) kizárólag BÉRLETES szurkolóinkat szolgáljuk ki, így számukra biztosítjuk a lehetőséget, hogy helyüket díjmentesen lefoglalják. Ebben az időszakban még az online értékesítést sem nyitjuk meg. November 25-én (hétfőn) reggel 08:00 órakor minden platformon elindul a jegyárusítás, így ettől kezdve bárki megválthatja jegyét a mérkőzésre.
 
A Kórház utca felőli lelátón nézőket nem tudunk fogadni, mivel jelen állapotában nem felel meg a szakhatósági előírásoknak, ezért annak használatához nem járultak hozzá. Mivel klubunk és a hatóságok számára is mindenek felett áll vendégeink biztonsága, ezért a szektorok beosztása és a belépési pontok (bejáratok) változatlanul, az eddig megszokottak szerint üzemelnek majd.
 
Mivel belépőjegyek az előbb felsorolt okok miatt csak korlátozott mennyiségben állnak rendelkezésre, ezért mindenkinek azt javasoljuk, hogy időben és előre váltsák meg jegyüket, hogy a legjobb helyekről tekinthessék meg a találkozót. Hazai szurkolóink a bérletekkel (technikai belépőkkel) nem lefoglalt helyek bármelyikére vásárolhatnak jegyeket, az A1, A2, A3, A4, A5 és A6 szektorokba.
 
Erre a mérkőzésre mindenkinek szükséges belépőjegyet váltani: gyermek, felnőtt, diák vagy nyugdíjas! Nincs korkedvezmény vagy bármilyen más bejutási lehetőség!
 
Hazai drukkereink az Előre Székház után balra található, 5-ös számú kapun léphetnek be a körgát felőli oldalra (A4, A5 és A6 szektorok), a ligetben található 3-as számú kapun keresztül pedig az A1, A2 és A3 szektorokat érhetik el.
 
Kerekes székekkel érkező vendégeink is ezen a bejáraton (Liget) érhetik el a számukra kijelölt, A1-es szektorban található helyeket (6 darab). Gépjárművel történő behajtás kizárólag előre leadott rendszámok alapján (az 5-ös számú kapun keresztül) lehetséges érvényes, belépésre jogosító okirattal együtt (belépőjegy, bérlet). Önmagában a mozgáskorlátozott igazolvány nem elégséges. A mozgáskorlátozott WC-k használatához kérjék a biztonsági szolgálat segítségét!
 
Látássérült vendégeinknek szintén az A1-es szektorban található ülőhely nélküli – mozgássérült – helyeket javasoljuk. Mobil székeket tudunk itt biztosítani, melyeket a biztonsági szolgálattól igényelhetnek.
 
 
VIP vendégeink gyalogosan vagy gépjárművel a Székház után balra található, 5-ös számú kapun érkezhetnek a helyszínre. A pénztárnál jobbra tartva található a számukra fenntartott VIP parkoló. Érdemes figyelembe venni, hogy a mérkőzés alatt az új lelátó két oldala nem átjárható, tehát aki a ligeti oldalon lép be, az nem tud átmenni a körgát felőli oldalra és viszont.
 
Kérjük, hogy a stadionon belül figyeljenek az építkezés miatti lezárásokra, semmiképpen ne lépjenek be az építési területre és saját érdekükben ne használják a lezárt szektorokat!
 
Várjuk Önöket, szurkoljunk együtt – hiszen Együtt erősebbek vagyunk!
 
 
Megközelítés:
Mivel a mérkőzés fokozott biztonsági besorolást kapott, ezért rendőri jelenlét, terelések és útlezárások is várhatók. Hazai drukkereink a Dedinszky utca kivételével a szokásos módon közelíthetik meg a stadiont. A hatóságok előzetes jelzése alapján – ez még változhat – a Dedinszky Gyula utca teljes egészében lezárásra kerül, hogy a vendég szurkolók parkolása, belépése és távozása biztosított legyen.
 
Vendég szurkolók
A vendég szurkolók a következő útvonalon közelíthetik meg a mérkőzés helyszínét Budapest felől: Szarvasi út – (jobbra) Baross utca – (balra) Széchenyi utca – (balra) Dobozi út – (balra) Dedinszky Gyula utca – Kórház utca. A vendég drukkerek a számukra kijelölt, Munkácsy Hotellel ferdén szemben található őrzött parkolóban, biztonságos körülmények között állíthatják le gépjárműveiket és a Kórház utcán átkelve, az 1-es számú kapun léphetnek be a mérkőzésre. A parkolás ingyenes. A vendég szektorban büfé üzemel és mellékhelyiségek is biztosítottak. A tribün megnyitott részén 216 ülőhely (fehér színű) áll rendelkezésükre. Felhívjuk figyelmüket, hogy a jelenlegi állapot ideiglenes.
 
A vendég belépőjegyek értékesítésének jogát teljes egészében a Ferencváros kezébe adtuk, így az ezzel kapcsolatos információkért forduljanak a klubhoz. A jegyvásárlás kizárólag Fradi-kártyával lehetséges. A mérkőzés helyszínén sem elővételben, sem a mérkőzés napján NEM tudunk a vendég szektorba jegyet adni.
 
Közlekedési információ:
Figyelem! A Dedinszky Gyula utca egy részén építési munkálatok miatt időnként, csak az egyik sáv járható – torlódásra számíthatnak. Szintén torlódással és adott esetben tereléssel szükséges számolni a Dobozi út – Telep utca sarkán, a Röplabda Akadémia építési munkálatai miatt.
 
Tömegközlekedés:
Tömegközlekedési eszközként a hétköznapra való tekintettel a 3 és 3V jelű autóbuszokat javasoljuk vidékről érkező vendégeink számára, amelyek a Veres P. utcából (Jamina) indulva, az Autóbusz pályaudvar (Vasútállomás) érintésével 20-30 percenként közlekednek az Előre pálya felé.
 
A hivatalos menetrend itt érhető el:
https://www.dakk.hu/images/menetrend/bekescsaba/3.pdf
 
Névre szóló jegyértékesítés
A sportról szóló 2004. évi I. törvény, illetve a sportrendezvények biztonságáról szóló 54/2004 (III.31.) Korm. rendelet hatálya alá tartozó labdarúgó-mérkőzések során a kiemelt biztonsági kockázatú, vagy a Minősítő Bizottság javaslata alapján az ORFK egyedi döntése szerint a fokozott biztonsági kockázatú, vagy az MLSZ Fegyelmi Bizottsága által elrendelt mérkőzéseken a jegyértékesítést névre szólóan kell végrehajtani. A névre szóló jegyértékesítés során a nevet, születési helyet és születési időt kell kötelezően megadni. Kérjük, az adatai kezelésével kapcsolatban tájékozódjon az Adatvédelem (https://1912elore.hu/site/adatvedelem) menüpontban. Minden más esetben a mérkőzést szervező sportszervezet (a vendég sportszervezettel egyeztetve) saját hatáskörben dönt a névre szóló jegyértékesítésről és a szurkolói kártya használatáról.
 
Online módon történő jegyvásárlás (2019. november 25-től):
http://meccsjegy.mlsz.hu/hun/Event/57003296/Bekescsaba-1912-Elore—Ferencvarosi-TC"

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC