nb1.hu

Békéscsaba: gyakorlatilag végleges a keret a két új érkezővel

Hivatalos bejelentés.

ÍME A BÉKÉSCSABA BEJELENTÉSE:
 
,,Két újabb érkezővel gyakorlatilag véglegesnek tekinthető a Békéscsaba 1912 Előre 2019/2020-as tavaszi kerete.
 
A vezetőség mindenben megegyezett Gránicz Patrikkal, aki a WKW Győri ETO FC együttesétől tér vissza Békéscsabára. A huszonöt éves, szélvészgyors támadó-középpályás 2016 és 2018 között már szerepelt az Előrénél, így közönségünk számára egyáltalán nem ismeretlen, sőt a békéscsabai publikum mindig is kifejezett örömmel fogadta kombinatív, gyors játékát és góljait. Patrik korábban kereken 100 mérkőzésen (bajnoki és kupa) lépett pályára lila-fehér színekben, így ez a szám vélhetően tovább gyarapodik majd.
 

Élő közvetítés az átigazolási szezon hajrájáról – újoncok Nyíregyházán – NB1.hu

„Beindult az átigazolási szezon, hírek szempontjából meg már hetekkel ezelőtt. Eddig az nb1.hu, nb2.hu, nb3.hu oldalainkon külön vezettük a fejleményeket, melyek a linkekre kattintva bármikor elérhetőek. A tematika nem változik, a kizárólag NB II-es, NB III-as hírek továbbra is az adott oldalakon jelennek meg, ebben a hírfolyamban viszont minden fejlemény megtalálható percről percre, részletekért viszont érdemes a bejegyzésekre kattintani.

Szintén új érkezőként, de régi ismerősként köszönthetjük Oláh Lászlót, aki a Ajkáról tér vissza a Viharsarokba és reményeink szerint szintén a támadó szekciót erősíti majd. Laci a Békéscsaba UFC égisze alatt kezdte pályafutását, majd két budapesti kitérő után már a NB II-es csapatunk színeiben is bemutatkozhatott. Előző klubjánál összesen 50 alkalommal (bajnoki és kupa) lépett pályára, mialatt összesen 31 alkalommal talált az ellenfelek kapujába.
 
Srácok, köszöntünk Benneteket itthon, sok-sok lila-fehér sikert és sérülésmentes szezont kívánunk!
 
Hajrá Lilák!"

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC