nb1.hu

Békéscsabán nem tehetik meg azt, amit Felcsúton

Békéscsaba – Valószínűleg érkezik új játékos a Viharsarokba.

 
A Békéscsaba 1912 Előre együttese január 22-én utazik Telkibe edzőtáborba, ám előtte ma még edzőmérkőzést játszanak a Hódmezővásárhely ellen.
 
 
A felkészülés eddigi szakaszáról a csabaiak trénere, Zoran Spisljak beszélt a klub honlapjának:
 
 
„Túl vagyunk egy sikeres felkészülési mérkőzésen is, amely teljes egészében elérte célját. Sikerült minden olyan játékosnak meccsterhelést adni, akiket valamilyen oknál fogva jobban meg kellett figyelnünk.”
 
 
Spisljak elmondta, hogy nincs arra lehetőségük, mint a Puskás Akadémiának, de a lehetőségeikhez mérten szeretnének erősíteni.
 
 
„Közben megkezdődött az igazolási szezon is, így több próbázó is érkezett a csapathoz – úgy néz ki, hogy van közöttük olyan, aki jó benyomást tett és nagy valószínűséggel hasznára válhat majd a klubnak. További játékosokkal is tárgyalásban van a vezetőség, de azt látni kell, hogy a téli szezonban nagyon nehéz olyan labdarúgót hozni, aki rendszeresen pályára lépett és mindenben megfelelne az elvárásainknak. Egyelőre nem tudunk játékost élő szerződésből kivásárolni, mint a Puskás, de van egy akadémiánk, ahonnan nagyon ügyes, békéscsabai nevelésű labdarúgókat is hozhatunk. További távozókra is számítani kell, de mivel jelen pillanatban még nincsenek végleges megállapodások, így konkrétumokat nem mondhatok.”
 
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC