Belső védővel erősített a Nyíregyháza - reakció - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Belső védővel erősített a Nyíregyháza - reakció

Beringer Roland Zoltán - 2023. February 24. Friday 22:34
Nem ismeretlen számára a terep.
Kép forrása: Nyíregyháza/Facebook
 
Az NB II 15, helyén álló Nyíregyháza hivatalos oldalán jelentette be, hogy szerződtette Gál Szabolcsot.
 
ÍME, A NYÍREGYHÁZA BEJELENTÉSE:
 
“BELSŐ VÉDŐ ÉRKEZETT
 
Rutinos belső védővel kötött szerződést a Nyíregyháza Spartacus. Gál Szabolcs kontraktusát ma aláírták a felek, és csatlakozott a kerethez. A labdarúgó fiatalon a Videoton utánpótlásában kezdett el futballozni, majd az FTC érintésével Nyíregyházán, Ligakupa mérkőzésen debütált a felnőttek között 2010-ben a Honvéd ellen, így nem ismeretlen számára a Szpari.
 
- Egy nívós klubról van szó, így amikor Fekete Tivadar megkeresett, azonnal igent mondtam. Néhány edzésen már együtt dolgoztam a társakkal, és azonnal megtaláltam a közös hangot. Profi körülmények fogadtak Nyíregyházán, ahol szeretnék élni azzal a lehetőséggel, melyet a Szpari kínált számomra, és bízom benne, minél több játékperccel tudom segíteni a csapatot hétről hétre - mondta Gál Szabolcs.
 
A 30 éves, 186 cm magas védő volt a Vasas, a Budaörs és a Kecskemét játékosa is – utóbbival kivívta az élvonalba jutást. Ősszel a Kozármisleny színeiben futballozott. A Spartacus sérülések miatt több játékosát is elveszítette ezen a poszton, ezért meg kellett erősíteni a keretet.
 
- Szabolcsot ismertem az ellenfél játékosaként, egy jó mentalitású védő, akit részben azért is igazoltunk, mert a védekező pozícióban nehéz helyzetbe kerültünk. Gengeliczki Gergővel egy hónapja nem számolhatunk egy vírusos megbetegedés miatt, az orvosok a sportolást sem engedélyezték számára. Nem tudjuk, hogy mikor léphet újra pályára. Papucsek Barna szintén fél éves betegség után kezdte újra a munkát, előtte nem mozoghatott a kezelések miatt, ezért fizikálisan nincs megfelelő állapotban ahhoz, hogy bajnoki mérkőzésen pályára léphessen. Szokol Zsolt a Tiszakécske ellen bokatörést szenvedett, szerencsére műteni nem kell, de jelenleg gipszben fekszik otthon. Megjósolhatatlan, játszhat-e tavasszal. Baki Ákos csapatkapitányunk, aki nagyon jól kezdte a szezont, Soroksáron olyan sérülést szedett össze, melynek köszönhetően hetekre kidőlt, Jánvári Gábor pedig egy sajnálatos családi gyász miatt kérte a játéktól való ideiglenes felmentését. Deutsch Bence az egyedüli egészséges játékosunk belső védőként, bár neki meg nem ez az eredeti posztja. Ezért is volt fontos az, hogy a piacon találjunk olyan labdarúgót, aki segíthet nekünk. Mivel az átigazolási időszak már lejárt, ezért olyan játékost kellett keresnünk, aki szabadon igazolható, de azonnal bevethető. Szabolcs ilyen - mondta Fekete Tivadar sportigazgató.
 
Gál Szabolcs szerződése egyelőre nyárig szól a Nyíregyháza Spartacusnál, melyet a felek megfelelő teljesítmény esetén meghosszabbíthatnak.”
 
 
A következő fordulóban a Nyíregyháza az Ajka otthonába látogat.
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!